Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018

Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018

Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018 - popis produktu

Bambusový kúpeľňový regál s 2 policamiŠtýlová sprchová polica2 úložné priestory na krémy, sprchové gély a oveľa viac. odolné voči vlhkostiVoda môže ľahko odtekaťrozmery: 62 x 27,5 x 13 cmHmotnosť: približne 0,8 kgVyrobené z bambusu a chrómového kovuNa montáž na stenuS 2 policami vrátane držiakaPraktická sprchová polica z odolného bambusuUmiestnite svoje sprchové pomôcky ľahko a pohodlne do praktického kúpeľňového držiaky. Vďaka použitému bambusu je mimoriadne odolný voči vlhkosti a preto je ideálny na miesto v blízkosti sprchy. Mierne zakrivený rám tiež tvorí pekný dizajn v každej kúpeľni. Sprchová vanička je už zostavená a môže byť jednoducho zavesená na skrutku alebo podobne.Ideálne pre vlhké prostredieVyrobené z rýchlo rastúceho bambusuUdržateľné a vedomé kultivácieRobustnejší ako drevoVeľmi dobre prispôsobená vlhkostiĽahké a rýchle sušenieSamozrejme krásne kúzlo materiáluDostatok priestoru na sprchovací kút, šampón a oveľa viac.Sprchový regál bambus s chrómovaným kovomrd: 10019018

Produkt Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018 patrí do skupiny produktov Kúpeľňové regály, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018 - parametre produktu

Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018 - história ceny a dostupnosti

Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018 - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018 - ďalšie zaujímavé produkty

Bambusový kúpeľňový regál s 2 policami, RD9018 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?