Bambusová predložka do kúpeľne KLERA Tempo Kondela

Bambusová predložka do kúpeľne KLERA Tempo Kondela

Bambusová predložka do kúpeľne KLERA Tempo Kondela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bambusová predložka do kúpeľne KLERA Tempo Kondela - popis produktu

Moderná a originálna kúpeľňová predložka KLERA sa stane nielen praktickou, ale aj zaujímavou dekoráciou vašej kúpeľne.Vyrobená je z lakovaného bambusu v prírodnej farbe. Jemné farebné prevedenie rohože je vhodné do kúpeľne zariadené v akomkoľvek štýle.Predložka má protišmykovú úpravu, postavte sa na ňu bez obáv z toho, že by vám rohož doslova utiekla spod nôh. Pred vaňu alebo k sprche, okrem toho, že zaistí bezpečnosť v kúpeľni, ochráni vás i pred chladom zo studenej podlahy. Rohož KLERA je vhodná aj do sáun či wellnes centier.Predložka je vhodná pre všetky druhy podláh, vrátane podláh s podlahovým kúrením. Vyniká jednoduchou údržbou, ľahko sa čistí. Tvorí ju 6 lamiel, medzi ktorými sú dostatočne veľké medzery, aby vzduch cirkuloval, čo napomáha je rýchlejšiemu vysušenie.Farba:prírodná hnedáMateriál:lakovaný bambusRozmery:šírka: 59 cmhĺbka: 38 cmvýška: 3 cmHmotnosť:3 kgDodáva sa v monte.

Produkt Bambusová predložka do kúpeľne KLERA Tempo Kondela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľnové doplnky od značky Kondela, farebné prevedenie je hnedá, je vyrobený z materiálu bambus v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kúpeľňové predložky, patrí značke Kondela, farebná verzia je hnedá, z materiálu bambus v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Bambusová predložka do kúpeľne KLERA Tempo Kondela - parametre produktu

FARBAHnedá
DEKORBambus
HMOTNOSŤ3 kg
ŠÍRKA59 cm
HĹBKA38 cm
MATERIÁLBambus
VÝŠKA3 cm
Hmotnosť3000.000g
KategóriaKúpeľne, Stany, Kúpeľnové doplnky, Kúpeľňové predložky
ZnačkaKondela
Farbahnedá
Materiálbambus
E-shopInpostele.sk

Bambusová predložka do kúpeľne KLERA Tempo Kondela - história ceny a dostupnosti

Bambusová predložka do kúpeľne KLERA Tempo Kondela - ďalšie zaujímavé produkty

Bambusová predložka do kúpeľne KLERA Tempo Kondela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?