BabyOno dojčiaca podprsenka, biela #28187

BabyOno dojčiaca podprsenka, biela #28187

BabyOno dojčiaca podprsenka, biela #28187

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BabyOno dojčiaca podprsenka, biela - popis produktu

Podprsenka na dojčenie BabyOno dojčiaca podprsenka, biela: Dojčiaca podprsenka BabyOno je ideálna na denné nosenie, ale jej vyhotovenie bez kostíc oceníte aj v noci na spanie. Vďaka tomu je veľmi pohodlná a prispôsobivá k veľkosti pŕs aj celej postavy. Je vyrobená z väčšej časti z polyamidu, ktorý sa vyznačuje veľkým podielom priedušnosti, odvádza prebytočnú vlhkosť a udržuje optimálnu teplotu. Meryl Skinlife vlákna chránia pokožku pred baktériami, čím eliminujú vznik zápalov a udržujú prirodzenú rovnováhu. Obsahuje tiež drobné časti striebra, ktoré je hypoalergénne. Podprsenka BabyOno je vybavená odopínateľnými košíčkami, takže uľahčuje dojčenie a poskytuje diskrétnosť. Kľúčové vlastnosti dojčiacej podprsenky BabyOno, bielejDojčiaca podprsenka BabyOno je ideálna na denné nosenieVyhotovenie bez kostíc oceníte aj v noci na spanieJe veľmi pohodlná a prispôsobivá k veľkosti pŕs aj celej postavyVyrobená z polyamidu, ktorý sa vyznačuje veľkým podielom priedušnostiMeryl Skinlife vlákna chránia pokožku pred baktériamiObsahuje tiež drobné časti striebra, ktoré je hypoalergénnePodprsenka BabyOno je vybavená odopínateľnými košíčkamiFarebné vyhotovenie: bieleRozmery: B - obvod hrudníka: 70-75 cmC - obvod hrudníka: 75-80 cmD - obvod hrudníka: 80-85 cmE - obvod hrudníka: 80-85 cmMateriál: 65 % polyamid, 25 % polyamid (striebro), 10 % elastan.

Produkt BabyOno dojčiaca podprsenka, biela #28187 patrí do skupiny produktov Dojčiace podprsenky od značky BabyOno v ponuke e-shopu Alza.sk.

BabyOno dojčiaca podprsenka, biela - parametre produktu

BabyOno dojčiaca podprsenka, biela - história ceny a dostupnosti

BabyOno dojčiaca podprsenka, biela - ďalšie zaujímavé produkty

BabyOno dojčiaca podprsenka, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?