BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá #4943775

BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá #4943775

BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá #4943775

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá - popis produktu

Dojčenská fľaša BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá:Vyberáte svojmu dieťatku dojčenskú fľašu? V tom prípade by sa vám mohla páčiť BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá, ktorá ponúka objem 240 ml. Dojčenská fľaša je určená novorodeným bábätkám. Vyrobená bola z plastového materiálu, môžete sa preto spoľahnúť na odolnosť a nízku hmotnosť. Špeciálne pre novorodencov ponúka novorodenecký cumlík, aby bolo sanie prirodzené. Pretože je dojčenská fľaša antikoliková, zabraňuje vniknutiu vzduchu do bruška dieťaťa, čím sa znižuje riziko koliky. Významné parametre dojčenskej fľaše BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá Kŕmenie dieťatka bude s touto dojčenskou fľašou bezproblémové Dojčenská fľaša BabyOno má objem: 240 ml Túto fľašu môžu využívať novorodenci Z čoho je fľaša vyrobená: plast Má novorodenecký cumlík, čím je vhodná pre práve narodené deti Je antikoliková, čím predchádza boleniu bruška dieťaťa Cumlík tejto fľaše má variabilný prietok

Produkt BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá #4943775 patrí do skupiny produktov Dojčenské fľaše, patrí značke BabyOno, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá - parametre produktu

BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá - história ceny a dostupnosti

BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá - ďalšie zaujímavé produkty

BabyOno antikoliková fľaša so širokým hrdlom, 240 ml – modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?