Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0

Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0

Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0 - popis produktu

Práčka so sušičkou LG F2DV5S8S0, 8,5/5 kg Dva v jednom. Práčka, ktorá je zároveň sušičkou poskytuje rad výhod. Medzi ne určite patrí ušetrenie miesta, času a peňazí, pretože nebudete musieť kupovať samostatnú sušičku. Kapacita pre samotné pranie je 8,5 kg a počas sušenia 5 kg. Maximálny počet otáčok za minútu je 1 170 a radí sa do energetickej triedy E. Vysoko efektívne a zároveň šetrné pranie Moderná technológia AI DDTM poskytuje až o 18 % kvalitnejšiu ochranu oblečenia pred poškodením. Jej úlohou je detegovať hmotnosť a štruktúru látok v bubne. Na základe týchto informácií potom volí optimálne nastavenie pohybu pri samotnom praní. Vďaka tomu práčka funguje vysoko efektívne a chová sa šetrne k vašej bielizni. Využívajte lepšie svoj voľný čas s rýchlym praním TurboWashTM Pomocou technológie TurboWashTM dosiahnete perfektné odstránenie nečistôt z vašej bielizne v rekordnom čase 59 minút. Výsledok je pritom rovnako kvalitný ako pri zvolení podobného programu so štandardnou dĺžkou pracieho cyklu. Funkcia TurboWashTM vám tak zaistí viac času pre seba a navyše vám významne pomôže ušetriť na výdavkoch za energiu a vodu. Účinný boj proti alergénom Ak máte alergiu či trpíte dýchacími ťažkosťami, iste oceníte funkciu SteamTM, ktorá pomocou pary účinne odstraňuje až 99,9 % alergénov. Roztoče už nebudú mať šancu množiť sa a šíriť ďalej respiračné ochorenia. Para využívaná technológiou SteamTM vám tiež veľmi uľahčí prácu so žehlením, pretože napomáha k redukcii pokrčenia bielizne až o 30 %. Možnosť oddeleného prania s úsporou času Automatická práčka so sušičkou LG F2DV5S8S0 je plne kompatibilná s práčkou TWINWashTM Mini s horným plnením, ktorú je možné dokúpiť zvlášť. S týmto malým šikovným pomocníkom môžete skrátiť dobu prania na polovicu a zvládnuť tak dva pracie cykly naraz, čo robí život hneď o niečo jednoduchší! Mini práčka je vhodná predovšetkým na pranie jemnej tkaniny alebo malé dávky bielizne. Väčšia kapacita a čisté prostredie bubna Ďalšou výhodou tejto práčky a sušičky v jednom je navýšená kapacita vnútorného priestoru a to bez zmeny celkových rozmerov. Bubon práčky tesní vysoko odolné dvierka vyrobené z kvalitného tvrdeného skla. Spoločne s nerezovými lopatkami predstavujú skvelú kombináciu, ktorá pomáha v práčke udržiavať hygienické prostredie. Celkom iste vás potešia nielen technologické vymoženosti, ale aj samotný dizajn produktu. Príkladom je veľký displej v kombinácii s voličom programov s kovovým povrchom. S funkciou ThinQTM vzdialenosť nie je prekážkou Ovládajte svoju práčku na diaľku vďaka možnosti pripojenia cez Wi-Fi, ktorá zjednodušuje interakciu. Technológia ThinQTM umožňuje sťahovanie nových pracích cyklov, čím otvára prístup k najnovším inováciám.

Slim automatická parná práčka/sušička, Kapacita pranie / sušenie 1 – 8,5 kg / 1 - 5 kg, Rýchlosť odstreďovania 1200/1000/800/600/400/0 ot., teploty studená/20/30/40/60/95 °C . Displej LED – dotykový, Energetická trieda – prani +sušenie E, energetická trieda pre pranieC, Inverter Direct Drive™ motor (10 rokov záruka), Rozmery (š x h x v) 60 x 47 x 85cm

Produkt Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0 patrí do skupiny produktov Práčky so sušičkou, patrí pod značku LG, veľkosť odpovedá označeniu 850 mm, farebné prevedenie je biela, nájdete ho v e-shope Planeo.sk.

Produkt Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0 je označený EAN kódom 8806098790951.

Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0 - parametre produktu

FarbaBiela
KategóriaPráčky, Sušičky, Práčky so sušičkou
ZnačkaLG
Veľkosť850 mm
Farbabiela
E-shopPlaneo.sk
EAN8806098790951

Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0 - história ceny a dostupnosti

Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0 - ďalšie zaujímavé produkty

Automatická pračka so sušičkou LG F2DV5S8S0 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?