AudioQuest PowerQuest 3 SCHUKO #7947750

AudioQuest PowerQuest 3 SCHUKO #7947750

AudioQuest PowerQuest 3 SCHUKO #7947750

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 368 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AudioQuest PowerQuest 3 SCHUKO - popis produktu

Audioquest PowerQuest 3 je vysoko kvalitný sieťový filter, ktorý zaisťuje absolútne stabilné napájanie bez rušenia pre domáce AV systémy. S čistým napájaním dosiahnete dokonalé 'čierne' pozadie a neprídete tak o najjemnejšie detaily. Váš domáci systém bude znieť oveľa lepšie. PowerQuest 3 je veľmi zaujímavé riešenie pre náročných milovníkov hudby a domáceho kina. S týmto zariadením môžete optimalizovať celý systém naraz - vrátane AV komponentov - a za cenu, ktorú si môže dovoliť každý. PowerQuest 3 prináša rad pokročilých riešení Audioquest, ktoré čistia váš zdroj napájania od vysokofrekvenčného (RF) a nízkofrekvenčného rušenia (brumu a ďalších problémov siete). Audioquest PowerQuest 3 filtruje rušenie signálu pre audio i video prehrávača, zobrazovače aj ďalšie časti reťazca. Dve z ôsmich zásuviek nie sú filtrované a umožňujú pripojenie vysoko výkonných komponentov (zosilňovačov, subwooferov alebo aktívnych reproduktorov bez aktuálnej kompresie). Čerešničkou na torte sú sieťové vstupné a výstupné konektory RJ45 (pre LAN káble) a štyri vysokorýchlostné nabíjacie porty USB, cez ktoré môžete rýchlo nabíjať váš mobilný telefón, tablet, reproduktor Bluetooth, slúchadlá a ďalšie. USB: Áno Farba: Čierna Typ: Analógový Farba podľa výrobcu: Čierna Konektor typu A: EU plug connector Variant: PowerQuest 3 Krajina pôvodu: Čína Napätie: 220 V Konektor typu B: IEC Female

Produkt AudioQuest PowerQuest 3 SCHUKO #7947750 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sieťové káble, je v ponuke značky Audioquest, vo farbe Black v ponuke e-shopu Muziker.sk.

AudioQuest PowerQuest 3 SCHUKO - parametre produktu

FarbaBlack
KategóriaKáble, Siete, Video, Sieťové káble
ZnačkaAudioquest
FarbaBlack
E-shopMuziker.sk

AudioQuest PowerQuest 3 SCHUKO - história ceny a dostupnosti

AudioQuest PowerQuest 3 SCHUKO - ďalšie zaujímavé produkty

AudioQuest PowerQuest 3 SCHUKO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?