AudioQuest PowerQuest 2 SCHUKO #7947749

AudioQuest PowerQuest 2 SCHUKO #7947749

AudioQuest PowerQuest 2 SCHUKO #7947749

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 243 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AudioQuest PowerQuest 2 SCHUKO - popis produktu

Audioquest PowerQuest 2 je vysoko kvalitný sieťový filter, ktorý zaisťuje absolútne stabilné napájanie bez rušenia pre domáce AV systémy. S čistým napájaním dosiahnete dokonalé 'čierne' pozadie a neprídete tak o najjemnejšie detaily. Váš domáci systém bude znieť oveľa lepšie. PowerQuest 2 je veľmi zaujímavé riešenie pre náročných milovníkov hudby a domáceho kina. S týmto zariadením môžete optimalizovať celý systém naraz - vrátane AV komponentov - a za cenu, ktorú si môže dovoliť každý. PowerQuest 2 prináša rad pokročilých riešení Audioquest, ktoré čistia váš zdroj napájania od vysokofrekvenčného (RF) a nízkofrekvenčného rušenia (brumu a ďalších problémov siete). Audioquest PowerQuest 2 filtruje rušenie signálu pre audio i video prehrávača, zobrazovače aj ďalšie časti reťazca. Dve zo šiestich zásuviek nie sú filtrované a umožňujú pripojenie vysoko výkonných komponentov (zosilňovačov, subwooferov alebo aktívnych reproduktorov bez aktuálnej kompresie). Čerešničkou na torte sú dva vysokorýchlostné nabíjacie porty USB, cez ktoré môžete rýchlo nabíjať váš mobilný telefón, tablet, reproduktor Bluetooth, slúchadlá a ďalšie. Napätie: 220 V Konektor typu B: IEC Female Krajina pôvodu: Čína Konektor typu A: EU plug connector Farba podľa výrobcu: Čierna Variant: PowerQuest 2 Typ: Analógový Farba: Čierna USB: Áno

Produkt AudioQuest PowerQuest 2 SCHUKO #7947749 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sieťové káble, je v ponuke značky Audioquest, vo farbe Black v ponuke e-shopu Muziker.sk.

AudioQuest PowerQuest 2 SCHUKO - parametre produktu

AudioQuest PowerQuest 2 SCHUKO - história ceny a dostupnosti

AudioQuest PowerQuest 2 SCHUKO - ďalšie zaujímavé produkty

AudioQuest PowerQuest 2 SCHUKO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?