ArtJum Kancelárské kreslo Aragon CM-439962 #1921008

ArtJum Kancelárské kreslo Aragon CM-439962 #1921008

ArtJum Kancelárské kreslo Aragon CM-439962 #1921008

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtJum Kancelárské kreslo Aragon CM-439962 - popis produktu

Kancelárské kreslo Aragon CM

Moderný a ergonomický dizajn. Určené pre skúsených počítačových hráčov aj používateľov, ktorí oceňujú štýl a estetiku predstavených modelov. Kombinujú ergonomický tvar s maximálnou funkčnosťou. Ideálne pre hráčov, miestnosti pre mládež, kancelárie. Ich premyslený dizajn eliminuje účinky únavy pri dlhodobom používaní. Vyrobené z najkvalitnejších materiálov ponúkajú vďaka vedierkovitému dizajnu a modernému elegantnému štýlu maximálne prispôsobenie potrebám hry a pohodlie sedenia. 

Sedadlo na vedierko vyrobené z ekologickej kože, poskytuje najvyšší komfort používania. Nastavenie opierky - páka, ktorá vám umožní ľahko nastaviť  uhol chrbta až o 160 stupňov,  pre optimálnu polohu pri sedení pri všeobecnom používaní a hraní hier a pri  ležaní  počas odpočinku. Vybavený pákou na okamžité zdvihnutie a zníženie sedadla. Kolesá stoličky sú potiahnuté  odolnou gumou , ktorá nedovolí poškriabať a poškodiť podlahu. Dva vankúše - bedrá a zátylok -  zaisťujú správne umiestnenie krku, hlavy a bedier. Znižujú zaťaženie chrbtice. Nosnosť stoličky je do 120 kg. 

Materiál: ekokoža

Farebné prevedenie: čierna / sivá / žltá

Rozmery (VxŠxH): 121 x 56 x 54 cm  

Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske stoličky, patrí pod značku ArtJum, vo farebnej verzii ČIERNA, žltá, materiálové zloženie EKOkoža.

Produkt ArtJum Kancelárské kreslo Aragon CM-439962 #1921008 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske kreslá od značky ArtJum, farebné prevedenie je ČIERNA, žltá, je vyrobený z materiálu EKOkoža.

ArtJum Kancelárské kreslo Aragon CM-439962 - parametre produktu

FarbaŽltá
MateriálEkokoža
FarbaČierna
Nosný krížKovový
OpierkyS podrúčkami
FunkciaVýškovo nastaviteľné
ŠtýlModerný
FunkciaOtočné
KolieskaS kolieskami
ŠtýlDizajnový
KategóriaStoličky, Kreslá, Kancelárske stoličky, Kancelárske kreslá
ZnačkaArtJum
FarbaČIERNA, žltá
MateriálEKOkoža

ArtJum Kancelárské kreslo Aragon CM-439962 - história ceny a dostupnosti

ArtJum Kancelárské kreslo Aragon CM-439962 - ďalšie zaujímavé produkty

ArtJum Kancelárské kreslo Aragon CM-439962 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?