Kancelárske kreslo Antares Nevada #2686121

Kancelárske kreslo Antares Nevada #2686121

Kancelárske kreslo Antares Nevada #2686121

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárske kreslo Antares Nevada - popis produktu

Kancelárska stolička NEVADA je elegantne vyzerajúca kancelárska stolička potiahnutá kvalitnou tkaninou s vysokou pevnosťou. Vhodná je na kratšiu kancelársku prevádzku alebo do domácich kancelárií a pracovní. Funkčným centrom stoličky je hojdacia mechanika s nastaviteľnou silou protiváhy a aretáciou v základnej polohe, páka mechaniky súčasne ovláda výškové nastavenie (plynový piest). Pohodlná kancelárska stolička Nevada je potiahnutá kvalitným, priedušným a mäkkým textilom. Sedák a operadlo spájajú pevné plastové podrúčky s čalúnenými dotykovými plochami v zhodnom poťahu s čalúnom sedáku a operadla. Súčasťou čierneho kovového kríža sú nylonové kolieska s priemerom 50 mm vhodné na mäkké povrchy ako sú koberce. Čap kolieska je 11 mm. Stolička je dodávaná v demonte. Jednoduché zloženie podľa návodu, komponenty sú uložené v operadle stoličky. Rozmer balenia je 72x53x29 cm (kartón), váha 14 kg. Kľúčové vlastnosti: • kvalitná ergonomická tkanina s vysokou pevnosťou • látka sa ľahko čistí • kríž kovový čierny 640 mm • hojdací mechanizmus s nastaviteľnou silou protiváhy a aretáciou v základnej polohe • podrúčky pevné, plastové s čalúnenými topmi • kolieska plastové na mäkké povrchy ( koberec ) s priemerom 50 mm s čapom 11 mm • nosnosť 150 kg

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske stoličky, patrí pod značku ANTARES, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Kancelárske kreslo Antares Nevada #2686121 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske kreslá od značky ANTARES v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Kancelárske kreslo Antares Nevada - parametre produktu

Kancelárske kreslo Antares Nevada - história ceny a dostupnosti

Kancelárske kreslo Antares Nevada - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárske kreslo Antares Nevada - ako nakúpiť najvýhodnejšie?