Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks

Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks

Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks - popis produktu

Otočný, stmievateľný vstavaný LED reflektor Katerin s bielym rámom a okrúhlym tvarom, nastaviteľná farba svetla Katerin je veľmi užitočný vstavaný LED reflektor, ktorý možno osvetliť tromi farbami svetla. Pred montážou a zapustením do stropu si môžete vybrať jednu z troch farieb svetla, ktorú potom môžete ovládať pomocou prepínača DIP na kryte. Telo svietidla, ktoré sa dá vyklopiť až o 25°, je umiestnené v strede bieleho krytu svietidla, čo uľahčuje určenie vyžarovania svetla. Svetlo sa vyžaruje pod pomerne úzkym uhlom 36°, takže vzniká prevažne bodové svetlo a jednotlivé predmety alebo plochy možno cielene osvetliť. Vďaka stupňu krytia IP44 možno svietidlo bez problémov používať aj v kúpeľniach a iných vlhkých miestnostiach, pretože je dostatočne chránené proti nečistotám a vlhkosti. Použitie svietidla sa neobmedzuje len na obytné priestory; Katerin možno použiť aj ako zapustené svietidlo v komerčných priestoroch. Stmievateľnosť LED diód sa vždy ukáže ako výhoda, najmä preto, že bodové svietidlo možno ovládať pomocou fázového stmievača na prednej aj zadnej hrane - možnosť priechodného zapojenia - SDCM < 5 - UGR < 21 - Svietidlo sa dodáva v praktickej súprave 10 kusov

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke Arcchio, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED reflektory, patrí značke Arcchio, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks - parametre produktu

Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks - história ceny a dostupnosti

Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Arcchio LED vstavané svietidlo Katerin, biele, otočné, sada 10 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?