Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou lesného ovocia

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou lesného ovocia

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou lesného ovocia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou lesného ovocia - popis produktu

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa s vôňou banánu a karamelu 200g

Vedeli ste, že najúčinnejšie a najefektívnejšie vstrebanie horčíka je kožou?

Magnéziové soli spoločnosti Amoené obsahujú veľké množstvo arganového oleja a prírodné sušené rastliny (napr. vo Fresh energy je nevädza z Čiech). V čase sa tak rastliny macerujú v obsiahnutom oleji, čo umocňuje ich blahodarný upokojujúci účinok na kožu a zvyšuje vnímanie podmanivej vône. Efekt macerácie má za následok jemnú zmenu zafarbenia, čo nie je na závadu. Naopak je dokladom kvality použitých surovín.

Magnéziová soľ je vyváženou kombináciou Epsomskej a Morskej soli, s obsahom vitamínu E (antioxidant) a regeneračným Arganovým olejom. Výsledkom je kúpeľová soľ s vysokým obsahom horčíka a ďalších minerálov ako je draslík, vápnik, bróm atď., navyše obsahuje sušené kvety nechtíka lekárskeho. Soľ je určená na prípravu relaxačných kúpeľov, ktoré pomôžu uvoľniť svaly, odbúrať stres a zároveň detoxikovať organizmus. Po jej použití sa budete cítiť oddýchnutí a uvoľnení, zmizne napätie vo svaloch. Kúpeľovú soľ využijete aj na zmiernenie pocitu opuchnutých nôh.

Netestované na zvieratách. Vegan. Český výrobok

Použitie: Do kúpeľa nasypte 50 - 100 g (2 - 4 Ižice) soli a rozpustite. Užite si relaxačný kúpeľ po dobu 15 - 20 minút, potom sa opláchnite čistou vodou a osušte. Po kúpeli odporúčame zostať ešte 15 minút v teple a relaxovať. Používajte 1 až 2 x týždenne. Pri lokálnom použití (napr. ruky, nohy) rozpustite soľ v menšom množstve vody. Zachovajte vyššie uvedený alebo mierne vyšší pomer soli a vody. Zabráňte kontaktu s očami.

Skladujte na tmavom a suchom mieste pri teplote 5 - 25 °C.

< strong>

Produkt Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou lesného ovocia patrí do skupiny produktov Prípravky do kúpeľa, patrí pod značku AMOENE, nájdete ho v e-shope RajNechtov.sk.

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou lesného ovocia - parametre produktu

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou lesného ovocia - história ceny a dostupnosti

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou lesného ovocia - ďalšie zaujímavé produkty

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou lesného ovocia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?