Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou banánu a karamelu

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou banánu a karamelu

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou banánu a karamelu

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou banánu a karamelu - popis produktu

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa s vôňou banánu a karamelu 200g

Vedeli ste, že najúčinnejšie a najefektívnejšie vstrebanie horčíka je kožou?

Magnéziové soli spoločnosti Amoené obsahujú veľké množstvo arganového oleja a prírodné sušené rastliny (napr. vo Fresh energy je nevädza z Čiech). V čase sa tak rastliny macerujú v obsiahnutom oleji, čo umocňuje ich blahodarný upokojujúci účinok na kožu a zvyšuje vnímanie podmanivej vône. Efekt macerácie má za následok jemnú zmenu zafarbenia, čo nie je na závadu. Naopak je dokladom kvality použitých surovín.

Magnéziová soľ je vyváženou kombináciou Epsomskej a Morskej soli, s obsahom vitamínu E (antioxidant) a regeneračným Arganovým olejom. Výsledkom je kúpeľová soľ s vysokým obsahom horčíka a ďalších minerálov ako je draslík, vápnik, bróm atď., navyše obsahuje sušené kvety nechtíka lekárskeho. Soľ je určená na prípravu relaxačných kúpeľov, ktoré pomôžu uvoľniť svaly, odbúrať stres a zároveň detoxikovať organizmus. Po jej použití sa budete cítiť oddýchnutí a uvoľnení, zmizne napätie vo svaloch. Kúpeľovú soľ využijete aj na zmiernenie pocitu opuchnutých nôh.

Netestované na zvieratách. Vegan. Český výrobok

Použitie: Do kúpeľa nasypte 50 - 100 g (2 - 4 Ižice) soli a rozpustite. Užite si relaxačný kúpeľ po dobu 15 - 20 minút, potom sa opláchnite čistou vodou a osušte. Po kúpeli odporúčame zostať ešte 15 minút v teple a relaxovať. Používajte 1 až 2 x týždenne. Pri lokálnom použití (napr. ruky, nohy) rozpustite soľ v menšom množstve vody. Zachovajte vyššie uvedený alebo mierne vyšší pomer soli a vody. Zabráňte kontaktu s očami.

Ingredients: Magnesium Sulfate, Maris Sal, Argania Spinosa Kernel Oil, Aróma, Tocopheryl Acetate, Paeonia Officianalis Flower, Spinosa Kernel Oil, Parfém, Tocop , Calendula Officinalis Flower.

Skladujte na tmavom a suchom mieste pri teplote 5 - 25 °C.

< strong>

Produkt Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou banánu a karamelu patrí do skupiny produktov Prípravky do kúpeľa, patrí pod značku AMOENE, nájdete ho v e-shope RajNechtov.sk.

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou banánu a karamelu - parametre produktu

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou banánu a karamelu - história ceny a dostupnosti

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou banánu a karamelu - ďalšie zaujímavé produkty

Amoené Magnesiová soľ do kúpeľa 200 gs vôňou banánu a karamelu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?