Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g

Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g

Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g - popis produktu

Kuchynská váha Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g:Ak zvažujete kúpu praktického pomocníka do kuchyne, ktorý vám pomôže pripraviť rôzne pokrmy, zvoľte kuchynskú váhu Alum. Vďaka svojim vreckovým proporciám a skoro neznateľnej hmotnosti je váha ľahko prenosná. K zaujímavým funkciám patrí TARE a automatické vypnutie. Jej robustné kovové prevedenie ju radí k veľmi kvalitným kúskom. Vďaka plastovému materiálu je váha veľmi ľahká, a tak je jej premiestnenie ľahké. Okrem samotnej váhy je v balení taktiež batéria a ochranný kryt. Na prevádzku všetkých funkcií sú potrebné 2 AAA batéria. Hlavné prednosti kuchynskej váhy Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g Kuchynská váha vám pomôže s prípravou pokrmov Digitálna kuchynská váha Alum prináša klasický dizajn Vďaka vreckovým proporciám môžete váhu neustále nosiť pri sebe Jej výrobným materiálom je plast a kov Čistú hmotnosť môžete zmerať pomocou funkcie TARE Bezstarostná prevádzka je zaručená vďaka automatickému vypnutiu Nosnosť váhy je 0,5 kg, presnosť merania potom 0,01 g Jednotkou váženia je gram, unca, karát a grain Podsvietený displej poskytuje prehľadný a zrozumiteľný prehľad o meraní Balenie tvorí tiež batéria a ochranný kryt K činnosti sú vyžadované 2 AAA batérie Jej vzhľad podčiarkuje čierna farba Kuchynská váha vás očarí svojimi pridanými vlastnosťami Maximálna nosnosť kuchynskej váhy Alum je 0,5 kg, váži s presnosťou na 0,01 g. Jednotkou váženia je gram, unca, karát a grain. Jej pokročilé funkcie podčiarkuje štýlový podsvietený displej. Digitálna kuchynská váha Alum očarí svojim vzhľadom tých, ktorí preferujú klasický dizajn. Kuchynská váha Alum disponuje radom parádnych funkcií Kuchynská váha Alum bude vašim nepostrádateľným pomocníkom pri každom varení. Na meranie čistej hmotnosti využijete funkciu TARE, ktorá vie odčítať a vy tak ľahko zvážite aj sypké potraviny v mise. Disponuje automatickým vypnutím. Po dokončení váženia sa váha sama vypne, tým šetrí batérie a vy sa nemusíte o nič starať.

Produkt Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské váhy, je v ponuke značky Alum v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Digitálne váhy, je v ponuke značky Alum v ponuke e-shopu Alza.sk.

Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g - parametre produktu

Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g - história ceny a dostupnosti

Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g - ďalšie zaujímavé produkty

Alum Vrecková digitálna váha Professional 500/0,01g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?