ALPINE PRO LUDIO Dievčenská zimná bunda, sivá, veľkosť #452763

ALPINE PRO LUDIO Dievčenská zimná bunda, sivá, veľkosť #452763

ALPINE PRO LUDIO Dievčenská zimná bunda, sivá, veľkosť #452763

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALPINE PRO LUDIO Dievčenská zimná bunda, sivá, veľkosť - popis produktu

Dievčenská zimná bunda ALPINE PRO LUDIO vás skvelo ochráni pred vetrom, snehom aj dažďom. Bunda je vyrobená z funkčného materiálu PTX SNOW, ktorý je vybavený špeciálnou úpravu DWR. Táto úprava podporuje funkčnosť materiálu. Pri nosení na horách, v prírode aj v meste deti ocenia polopriliehavý strih, odnímateľnú kapucňu, krytku brady, ale aj praktický snehový pás. Rukávy sú nariasené do gumy s vnútornou elastickou vložkou a otvorom na palec, podlepené švy a spodný okraj s nastaviteľnou šírkou bráni samovoľnému pohybu ako aj prieniku snehu pod bundu. Reflexná potlač a 5 nevyhnutných vreciek na prednom diele a vrecká sú tiež súčasťou výrobku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné bundy, patrí pod značku ALPINE PRO, veľkosť je 140-146, farebná verzia je sivá, materiálové zloženie Polyester v ponuke e-shopu Sportisimo.sk a je prispôsobený female.

Produkt ALPINE PRO LUDIO Dievčenská zimná bunda, sivá, veľkosť #452763 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dievčenské bundy, vyrába ho značka ALPINE PRO, je vyrobený vo veľkosti 140-146, farebná verzia je sivá, materiálové prevedenie je Polyester, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je určený female.

ALPINE PRO LUDIO Dievčenská zimná bunda, sivá, veľkosť - parametre produktu

Farbasivá
Veľkosťsivá
Určeniefemale
Materiálpolyester
KategóriaBundy, Zimné bundy, Dievčenské bundy
ZnačkaALPINE PRO
Veľkosť140-146
Farbasivá
MateriálPolyester
Určeniefemale
E-shopSportisimo.sk

ALPINE PRO LUDIO Dievčenská zimná bunda, sivá, veľkosť - história ceny a dostupnosti

ALPINE PRO LUDIO Dievčenská zimná bunda, sivá, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

ALPINE PRO LUDIO Dievčenská zimná bunda, sivá, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?