ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel #5928513

ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel #5928513

ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel #5928513

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel - popis produktu

Celoškrupinová prilba Helium je vhodná najmä pre freestyle športy ako napríklad skateboarding, freestyle kolobežky či BMX.   Prilba je vyrobená z in-mold materiálu. Pri náraze praskne, čím pohltí náraz a jazdec je viac chránený. Zároveň je veľmi ľahká.   Prilba vďaka ďalším penám, ktoré sú súčasťou balenia, perfektne sedí na každej hlave pomocou remienkov. Farba: Zelená Veľkosť: S/M Vybrať veľkosť: S;55;M;54;52;53 Typ prilby: Prímestská;Mesto Pohlavie: Muži;Ženy Technológia: In-Mold Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 280.0 Modelový rok: 2021 Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Green Navrhnuté v: Španielsko Prilba so štítom: Nie

Produkt ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel #5928513 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové oblečenie, je v ponuke značky ALK13 vo veľkosti S/M, farebná verzia je Green, v ponuke predajcu Muziker.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické prilby, patrí značke ALK13, je vyrobený vo veľkosti S/M, vo farbe Green, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel #5928513 patrí do skupiny produktov Cyklistické helmy, vyrába ho značka ALK13, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebná verzia je Green, nájdete ho v e-shope Muziker.sk a je určený unisex.

ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel - parametre produktu

FarbaGreen
VeľkosťGreen
Určenieunisex
KategóriaŠportové oblečenie, Prilby, Bicykle, Cyklistické prilby, Helmy, Cyklistické helmy, Skateboarding
ZnačkaALK13
VeľkosťS/M
FarbaGreen
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel - história ceny a dostupnosti

ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel - ďalšie zaujímavé produkty

ALK13 Helium Green S/M Prilba na bicykel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?