ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - modrá #6057122

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - modrá #6057122

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - modrá #6057122

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - modrá - popis produktu

Keď ide o pohodlie a štýl, je to neskutočne pohodlné Krátke cyklistické nohavice z kolekcie PR.E, ktoré spájajú pohodlie a sofistikovaný štýl. Univerzálne vzory sú zvolené tak, aby v kombinácii s dresom z ktorejkoľvek kolekcie ALÉ vytvorili jednotný cyklistický outfit. Pohodlný strih zabezpečuje primeranú kompresiu svalov a umožňuje telu správne pracovať. Výborná tkanina TECNO POWER týchto nohavíc je nenasiakavá a v kombinácii so športovým strihom zaručuje pružnosť vo všetkých smeroch. Tkanina má ochranu proti slnečnému žiareniu SPF 50+ a je tiež rýchloschnúca. Reflexné detaily dopĺňajú dizajn a zlepšujú viditeľnosť na ceste. Dámska cyklistická vložka s názvom W4 HF je vyrobená zo strečového mikrovlákna (8 mm) so špeciálnym strihom pre ženy. Dôraz sa kladie na mäkkosť v miestach kontaktu so sedlom. Vložka veľmi dobre chráni pred tlakom a nárazmi a je tiež navrhnutá tak, aby bola maximálne ľahká a priedušná počas celej jazdy. Bočné časti vložky sú o polovicu tenšie a veľmi pružné, aby ideálne kopírovali anatómiu jazdca. Pútka s inováciou S-Stability System pre optimálnu kompresiu a pohodlie v koncovej zóne. Vnútorný povrch širokého lemu obsahuje mikrobodky zo silikónu. Tie udržia vaše oblečenie pevne tam, kde ho potrebujete mať. Lahké a elastické šle zabezpečujú dobré odvetrávanie v bedrovej oblasti. Vhodné pre teploty od 18° do 30 °C. Hmotnosť nohavíc: 145 g. TEPLOTNÉ MINIMUM: +18°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +30°C, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti L, S, XL, XS, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - modrá #6057122 patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku ALÉ, veľkosť odpovedá označeniu L, S, XL, XS, farebné prevedenie je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky ALÉ, je vyrobený vo veľkosti L, S, XL, XS, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaALÉ
VeľkosťL, S, XL, XS
Farbamodrá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - modrá - história ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

ALÉ Cyklistické nohavice krátke s trakmi - MAGIC COLOUR PR-E - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?