Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks #5137780

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks #5137780

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks #5137780

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - popis produktu

Ochranné sklo na objektív Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks:Celkom určite svoj mobilný telefón dostatočne chránite pred škrabancami. Čo ale šošovka fotoaparátu? Ochranné sklo na objektív AhaStyle je kompatibilné s telefónom Apple iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max. Tvrdosť skla 9H zabráni prípadnému zničeniu citlivého fotoaparátu. Pokiaľ mobil nosíte po vreckách alebo v kabelke, s ochranným sklom na objektív AhaStyle sa nielenže šošovka nepoškriabe, ale pri prípadnom páde navyše nepraskne fotomodul. Ochranné sklo na objektív je vybavené 3D zaoblením. Hrúbka skla je 0,3 mm. Tvrdené sklo na objektív AhaStyle si skvele porozumie aj s puzdrom na telefón. Tvrdené sklo na objektív AhaStyle neznižuje kvalitu fotiek a videí. V balení sa nachádza aj guide sticker. Hlavné prednosti ochranného skla na objektív Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks Ochranné sklo na objektív mobilného telefónu Určené na Apple iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max Ochranné sklo na objektív AhaStyle s tvrdosťou 9H Zaoblenie 3D Hrúbka skla je 0,3 mm Uchytenie zaisťuje lepidlo na celej ploche Tvrdené sklo na objektív AhaStyle môžete použiť zároveň s puzdrom na telefón V balení sa nachádza aj guide sticker

Produkt Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks #5137780 patrí do skupiny produktov Ochranné sklá od značky AhaStyle, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - parametre produktu

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - história ceny a dostupnosti

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?