Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks #5064554

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks #5064554

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks #5064554

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - popis produktu

Ochranné sklo Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks:Displej dotykového zariadenia sa kedykoľvek dá aj napriek rozvážnosti nečakane poškriabať, napríklad tak, že sa vám ho podarí nedbalo pohodiť na stôl. Na zmenšenie pravdepodobnosti takejto situácie je pripravené ochranné sklo Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks. Ochranné sklo je vhodné akurát na mieru Apple iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max. Zásluhou tvrdosti 9H a hrúbky skla 0,3 mm riadne uchráni obrazovku zariadenia pred škrabancami. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Hrany skla majú tzv. 3D zaoblenie, veľmi pekne splynú s displejom. Vďaka ochrannému sklu AhaStyle tak bude vaše zariadenie stále bezpečne chránené. Samozrejmosťou je zachovanie dotykových vlastností displeja, vrstva lepidla je totiž po celej jeho ploche. Súčasťou balenia je tiež guide sticker. Podstatné prednosti ochranného skla Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks Ochranné sklo Apple iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max Trikrát väčšia pevnosť oproti bežnej fólii Ochranné sklo neobmedzuje citlivosť dotyku Tvrdosť 9H Hrúbka dotykového skla AhaStyle je 0,3 mm Súčasťou balenia je aj guide sticker Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks možno veľmi ľahko nainštalovať Hrany tohto tvrdeného skla svojím 3D zaoblením kopírujú displej Dokonalá reakcia na dotyk vďaka lepidlu po celej ploche

Produkt Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks #5064554 patrí do skupiny produktov Ochranné sklá od značky AhaStyle, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - parametre produktu

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - história ceny a dostupnosti

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?