AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1

AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1

AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 184,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1 - popis produktu

Herná stolička AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1:Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Herná stolička AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1Presedíte dlhé hodiny za písacím stolom? Zaistite si dostatočné pohodlie vďaka hernej stoličke AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1. Stoličku si úplne prispôsobíte vašim aktuálnym potrebám - upravíte si výšku, sklon operadla aj opierky rúk. Herná stolička AceGamingsa chová v podstate rovnako ako sedadlo vodiča v aute. Samozrejmosťou je ergonomický dizajn, kvalitné materiály a pojazdnosťhernej stoličky vďaka kolieskam. Navyše vás poteší výsuvná opierka na odpočinok nôh.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Otočnáo 360°Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nastaviteľný sklonNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nosnosť150 kgErgonomický dizajn pre maximálne pohodliePri počítačovej stoličke musí byť pohodlie vašou prioritou, vzhľadom na to, koľko času na nej budete tráviť. Herná stolička AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1 je vyrobená z peny s vysokou elasticitou a tvarovou stabilitou. Perfektne obopne a podoprie váš chrbát. Herná stolička je potiahnutá PVC kožou, ktorá sa vyznačuje svojou vodoodolnosťou a odolnosťou proti miernemu drhnutiu. Konštrukciu stoličky tvoríkov a preglejka.Herná stolička AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1 sa vám prispôsobíRovnako ako si nastavíte sedadlo automobilu pred jazdou, môžete si vyladiť hernú stoličku AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1. Zvoľte si uhol sklonu operadla tak, aby vám to bolo pohodlné. V stoličke je možné pracovať, hrať, ale aj odpočívať. Nastaviteľná je aj výška samotnej stoličky, a dokonca aj opierok rúk. Na odpočinok nôh je možné vysunúť opierku.Kľúčové vlastnosti hernej stoličky AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1Ergonomická herná stolička AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1Otočná o 360°Nastaviteľný sklon operadlaNastaviteľné podrúčky a výška stoličkyVýsuvná opierka nôhPlastové kolieskaPena potiahnutá PVC kožouVodoodolná a odolná proti miernemu drhnutiuPridať kolotočVložte ID skupiny produktovPre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty!Pridať kolotočK nákupu budete potrebovať

Tento produkt sa nachádza v kategórii Herné kreslá, patrí značke Acegaming, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Herné stoličky, je v ponuke značky Acegaming v ponuke e-shopu Alza.sk.

AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1 - parametre produktu

AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1 - história ceny a dostupnosti

AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1 - ďalšie zaujímavé produkty

AceGaming Gaming Chair KW-G6340-1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?