A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy #40458

A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy #40458

A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy #40458

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy - popis produktu

Herná myš A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy:Hľadáte spoľahlivú hernú myš, ktorá vás nenechá v štichu počas hry? Drôtová herná myš A4tech poskytuje všetko, čo nadšení hráči vyhľadávajú. Očakávajte maximálne pohodlie, okamžitú reakciu a vysokú mieru presnosti. Zničíte každého protivníka vďaka 1ms odozve, citlivosti 3200 DPI a 8 tlačidlám. Jednofarebné podsvietenie vytvorí z vášho priestoru parádne herné miesto. Telo myši bolo navrhnuté pre pravákov. Herná myš A4tech je schopná pracovať s Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 a Windows 11. Súčasť balenia tvorí kĺzače. Gaming myš A4tech umocňuje čierna farba. Jej hmotnosť je 155 g. Kľúčové vlastnosti hernej myši A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy Drôtová herná myš A4tech zaručí absolútny komfort, pohotovú reakciu a precízny výkon Vo svojej výbave má optický snímač s infračerveným lúčom Má odozvu len 1 ms Rozlíšenie senzora je až 3200 DPI Jednofarebné podsvietenie pridá do hry autentickú atmosféru Je vybavená 8 tlačidlami Programovateľné tlačidlá na individuálne úpravy Prepínač DPI poskytuje schopnosť meniť konfiguráciu počas hrania Výhodou je funkcia dvojkliku a trojkliku Dĺžka kábla zodpovedá 1,8 m S počítačom ju spojíte cez USB Jej hmotnosť zodpovedá 155 g Herná myš s optickou technológiou Herná myš A4tech je vybavená optickým snímačom, ktorý využíva infračervený svetelný lúč na presné určenie pohybu. Môže sa pochváliť rýchlou odozvou 1 ms, čo vám dá náskok pred vašimi konkurentmi. Senzor disponuje citlivosťou až 3200 DPI a výbornou presnosťou zaistí hladké snímanie aj veľmi detailných pohybov. Kvalitné vyhotovenie ocení každý hráč Hracia myš A4tech je vybavená 8 tlačidlami, ktoré rozšíria funkcie ovládania myši. Prepínač DPI vám dáva schopnosť meniť nastavenia počas hrania. Ak hráte FPS hry, určite vás poteší funkcia dvojkliku alebo trojkliku, čo umožňuje vystreliť zo zbrane dvakrát alebo trikrát jedným stlačením tlačidla. Herná myš je vybavená bežným kolieskom, takže môžete posúvať obsah na stránke bežným spôsobom, ako ste zvyknutí. Vychutnajte si aj jej ďalšie vlastnosti S počítačom ju prepojíte cez USB. Prémiový opletený kábel sa nikde nekrúti a vy sa tak môžete úplne sústrediť na hranie. Herná myš k PC ponúka možnosť zmeny medzi jednotlivými používateľskými profilmi. Tým dosiahnete ideálny výkon pri každej náročnej hre. Myš umožňuje prispôsobiť si jednotlivé tlačidlá a naprogramovať si ich podľa herných potrieb a preferencií. Rozmery: 3,2 × 7,7 × 12,2 cm (v × š × h)

Produkt A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy #40458 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Herné myši, patrí pod značku A4tech v ponuke e-shopu Alza.sk.

A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy - parametre produktu

KategóriaPočítače, Herné myši
ZnačkaA4tech
E-shopAlza.sk

A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy - história ceny a dostupnosti

A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy - ďalšie zaujímavé produkty

A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojazdy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?