Najnižšia cena za posledných 60 dní: 7,69 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Jahodová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť jahodami, aby celý koláčik pôsobil autentickejšie.
Postup
Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti.
Priemerná výživová hodnota na 100 g
Energetická hodnota | 1085 kJ |
Energetická hodnota | 259 kcal |
Tuky | 0,1 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 63,8 g |
- z toho cukry | 57,2 g |
Bielkoviny | 0,2 g |
Soľ | 0,0 g |
Zloženie
cukor, jahoda (30%), glukózový sirup, regulátor kyslosti: E330, aróma, zahusťovadlo: E440a.
Alergény
Môže obsahovať stopy: vajec, mlieka a orechov.
Pečenie | Ingrediencie |
Jahodová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť jahodami, aby
Ovocná ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť lesným alebo
Ochucovacia pasta s príchuťou Maracuja je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto
Ananásová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Čučoriedková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Čerešňová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Banánová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť kolieskami
Jablková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Žuvačková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty sú vhodné na detskú
| Mangová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
100% prírodná oriešková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto
Pomarančová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Karamelová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Kokosová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť strúhaným
Ochucovacia pasta z ruží je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Vanilková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Crème Brûlée ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Mätová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť lístkami
Ochucovacia pasta na ochutenie zmrzlín, krémov, šľahačiek s chuťou lesného ovocia. Obľúbená dochucovacia pasta na použitie do krémov, zmrzlín alebo šľahačiek je zmes lesného ovocia:
Šľahačková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Koncentrovaná pasta s príchuťou jahôd je vhodná na prípravu krémov i ciest. Koncentrovaná pasta s príchuťou jahôd je vhodná na prípravu krémov i ciest. Môžete ju zmiešať s tvarohom, ktorý nadľahčíte ušľahanou smotanou a krémom. Ďalej ňou môžete plniť torty, rezy,
Ochucovací pasta k ochucení zmrzlin, krémů, šlehaček s chutí vanilky. Vanilková pasta k ochucení krémů, pudinků, zmrzlin, čokolád, šlehaček a dalších produktů pro cukrářskou výrobu. | Hmotnost: 200 g |
Mangová pasta k ochucení zmrzlin, krémů, šlehaček. Koncentrovaná švédska pasta ochutenie zmrzlín, smotany, kyslej smotany - obsahuje 15% mangového pyré. Krásna zlatožltá farba, ktorú máte systematický prenesie do exotických diaľok. | Muž v taliančine s hmotnosťou 200
Koncentrovaná pasta s banánovou príchuťou na ochutenie zmrzliny, krémov, šľahačky s hrudkovým ovocím bez umelých farbív. Koncentrovaná banánová ochucovacia pasta s kúskami banánov do šľahačiek, krémov, zmrzliny. Obsah 15 % banánov + 10 % koncentrovanej banánovej