Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Ochucovací pasta k ochucení zmrzlin, krémů, šlehaček s chutí vanilky.
Vanilková pasta k ochucení krémů, pudinků, zmrzlin, čokolád, šlehaček a dalších produktů pro cukrářskou výrobu.
Hmotnost: 200 g
Ochucovací pasta k ochucení zmrzlin, krémů, šlehaček s chutí vanilky. Vanilková pasta k ochucení krémů, pudinků, zmrzlin, čokolád, šlehaček a dalších produktů pro cukrářskou výrobu. | Hmotnost: 200 g |
Vanilková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Ochucovacia pasta na ochutenie zmrzlín, krémov, šľahačiek s chuťou lesného ovocia. Obľúbená dochucovacia pasta na použitie do krémov, zmrzlín alebo šľahačiek je zmes lesného ovocia:
Koncentrovaná pasta s banánovou príchuťou na ochutenie zmrzliny, krémov, šľahačky s hrudkovým ovocím bez umelých farbív. Koncentrovaná banánová ochucovacia pasta s kúskami banánov do šľahačiek, krémov, zmrzliny. Obsah 15 % banánov + 10 % koncentrovanej banánovej
Mangová pasta k ochucení zmrzlin, krémů, šlehaček. Koncentrovaná švédska pasta ochutenie zmrzlín, smotany, kyslej smotany - obsahuje 15% mangového pyré. Krásna zlatožltá farba, ktorú máte systematický prenesie do exotických diaľok. | Muž v taliančine s hmotnosťou 200
Ochutná pasta na ochutenie zmrzliny, krémov, šľahačky s príchuťou ostružín. Ostré ihly z tmavej čokolády na zdobenie dezertov, šálok a čajníkov. Zloženie: cukor, kakaová hmota, kakaový tuk, soya lecitín, prírodná aróma - vanilka. Vyrobené v EÚ. Hmotnosť: 50 g
Pasta na ochutenie zmrzliny, krémov, šľahačky s vysokým obsahom karamelu. Srdiečka na zdobenie malých tort a zákuskov - ide o čokoládovú ozdobu, priemer srdiečka 1 cm, balené v 50g vrecúšku. Pre lepšiu orientáciu na 50 g vyjde približne 270-300 srdiečok
Pasta na ochutenie zmrzlín, krémov, šľahačiek s kávovo-mliečnou chuťou cappuccina. Intenzívna kávovo-mliečna chuť tejto pasty na ochutenie zmrzlín, krémov, šľahačiek. Klasická
Koncentrovaná ochucovací pasta vaječný koňak pro ochucení zmrzlin, šlehaček i krémů - jistě tuto silnou pastu oceníte při výrobě čajového pečiva nebo náplní vánočního cukroví. Hmotnost 200g
Čerešňová pasta na ochutenie zmrzliny, krémov, šľahačky. Exotické ovocie zastupuje šťavnatá klasika - ananás. Táto pasta plná šťavnatých kúskov uspokojí každý mlsný jazýček. Uvítate ho v neutrálnych zahusťovačoch šľahačky, krémoch, pudingoch, zmrzlinách a všade
Višňová pasta na ochutenie zmrzliny, krémov, šľahačky s kúskami ovocia. Pre milovníkov čerešňových dezertov ponúkame túto ochucovaciu pastu vhodnú do krémov, šľahačkových zahusťovadiel, či už neutrálnych alebo jogurtových, tvarohových a iných cukrárskych náplní. Ak
Hustá meruňková pasta k ochucení zmrzlin, krémů, šlehaček s kusovým ovocem bez umělých barviv. Hustá italská meruňková pasta s kousky ovoce a meruňkovým džusem - k ochucení zmrzlin, šlehaček nebo krémů. | | | Hmotnost 200 g
Zubná pasta GC MI Paste Plus Vanilla 35 ml: Remineralizujúci zubný ochranný krém s vanilkovou príchuťou GC Mi Paste Plus Vanilla kombinuje všetky výhody GC Tooth Mousse a unikátnej patentovanej formy fluoridov. Je určený pre citlivé zuby a ďasná. Obsahuje mliečny proteín
Žuvačková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty sú vhodné na detskú
Ochucovacia pasta s príchuťou Maracuja je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto
100% prírodná oriešková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto
Ananásová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Čučoriedková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Pomarančová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Karamelová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Pistáciová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete
Čerešňová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť
Banánová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť kolieskami
Kokosová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky, zmrzliny, čokolády, cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť strúhaným