Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a šetrným spracovaním kávových čerešní. Malí farmári sa o svoju kávu dokážu výborne postarať. Presvedčte sa sami.
Produkt KOLUMBIA EXCELSO NARINO - Micro Lot, 100g #8065142 popisuje EAN kód 8596632238062.
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
Aká asi bude káva z drsných hôr západnej Kolumbie? Ochutnajte mikrolot Narino. Zistíte, že je elegantne krémová, bohato čokoládová, trstinovo sladká, v závere sviežo ovocná. Jedinečná chuť aj aróma sú dielom nehostinných podmienok kombinovaných s vulkanickou pôdou a
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Vydajte sa s nami na cestu pod veľkými vulkánmi, okolo zátok a slepých ramien, v tieni banánovníkov... Istoiste narazíte na voňavé plantáže. Káva zo severnej Kolumbie má jedinečné čaro. Zahrnie vás jemnosťou, ale aj silou, osloví sladkosťou ale aj jemnou kyslosťou. Vaše
Až vezmete do ruky šálku s voňajúcou kávou, spomeňte si na všetkých, ktorých zásluhou ju môžete ochutnať. Farmárov a ich rodiny, česačov, robotníkov, vodičov, obchodníkov, pražiarov... Z ďalekej Južnej Ameriky putovali kávové zrnká niekoľko týždňov. Vyrástli na
Coffeespot Kolumbia La Florida Excelsa 1000 g | | 100% Arabica, plné telo, slivky, čokoláda. | | | Krajina: Kolumbia | Oblasť: Ciudad Bolivar - Antioquia | Farma: La Florida - farma rodiny Farallones | Veľkosť farmy: 80ha | Nadm. výška: 1700 mnm | Metóda spracovania: mokrá | Odroda: Caturra | Chuť:
Coffeespot Kolumbia La Florida Excelsa 500 g | | 100% Arabica, plné telo, slivky, čokoláda. | | | Krajina: Kolumbia | Oblasť: Ciudad Bolivar - Antioquia | Farma: La Florida - farma rodiny Farallones | Veľkosť farmy: 80ha | Nadm. výška: 1700 mnm | Metóda spracovania: mokrá | Odroda: Caturra | Chuť:
Coffeespot Kolumbia La Florida Excelsa 250 g | | 100% Arabica, plné telo, slivky, čokoláda. | | | Krajina: Kolumbia | Oblasť: Ciudad Bolivar - Antioquia | Farma: La Florida - farma rodiny Farallones | Veľkosť farmy: 80ha | Nadm. výška: 1700 mnm | Metóda spracovania: mokrá | Odroda: Caturra | Chuť:
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
V juhozápadnej Kolumbie, na sopečnej pôde vysokých hôr, dozrieva káva. Na tom by nebolo nič zvláštneho. Červené bobule v sebe samozrejme skrývajú zrnká jedinečnej chuti a vône. Také nikde inde na svete nerastú. Preto patrí mikrolot z oblasti Huila k najvyhľadávanejším. Stoja
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Vedeli ste, že embrujo je španielsky zázrak alebo kúzlo? Teraz už to vedieť budete. A keď ochutnáte arabiku Kolumbia Embrujo Anaerobic Natural, zistíte, prečo v jej názve toto slovo hrá prím. Je totiž skutočne kúzelná. Spája tradičný spôsob pestovania a inovatívny variant
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú
Ich pospolitosť a pracovitosť obdivujú všetci susedia, ich kávu všetci znalci. Rodina pána Eliecera Rojasa, ktorý vedie farmu v juhozápadnej časti Kolumbie, je dávaná pestovateľom za vzor. Ich Geisha 's rodokmeňom' vyniká jedinečným chuťovým profilom, v ktorom sa vykresľujú