Dermacol - Automatická ceruzka na oči - 16H automatická ceruzka na oči č.4 čierna

Dermacol - Automatická ceruzka na oči - 16H automatická ceruzka na oči č.4 čierna

Dermacol - Automatická ceruzka na oči - 16H automatická ceruzka na oči č.4 čierna

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 3,96 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dermacol - Automatická ceruzka na oči - 16H automatická ceruzka na oči č.4 čierna - popis produktu

Obsahuje vysoké množstvo intenzívnych farebných pigmentov, vďaka ktorým krásne vykreslíte očnú linku iba jednou aplikáciou. Krémová a dlhotrvajúca textúra vydrží na vašich očiach až 16 hodín. 16H Matic Eyeliner sa ľahko nanáša, doslova kĺže po očnom viečku a zanecháva okamžitý efekt. Ceruzka je vhodná na nalíčenie vnútornej linky oka tzv. WATER LINE = zvýraznením spodnej vnútornej linky sa oči opticky zväčšia a rozjasnia; ideálne pre menšie alebo unavené oči. Textúra zostáva po nanesení mäkká a krémová cca 40 sekúnd, po zaschnutí vydrží až 16 hodín bez rozmazania a vyblednutia. Vďaka svojej stabilite vydrží aj v extrémne vysokých teplotách - max. 40 °C.

Dermacol - Automatická ceruzka na oči - 16H automatická ceruzka na oči č.4 čierna - parametre produktu

SloženíAQUA, GLYCERYL STEARATE, CERA ALBA, COPERNICIA CERIFERA CERA, TRIBEHENIN, PARAFFIN, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, PALMITIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, AMINOMETHYL PROPANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIMETHYL PENTANYL DIISOBUTYRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM NITRATE, GLYOXAL, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CI 77499.
BenefityOftalmologicky testované, vodoodolná, dlouhotrvajúca textúra.
VýsledekZvýraznený zmyselný pohľad.
PoužitíAplikujte podľa požadovaného tvaru na dolné či spodné viečko. Ceruzka je vhodná na nalíčenie vnútornej linky oka tzv. WATER LINE = zvýraznením spodnej vnútornej linky sa oči opticky zväčšia a rozjasnia ideálne pre menšie alebo unavené oči.




Dermacol - Automatická ceruzka na oči - 16H automatická ceruzka na oči č.4 čierna - história ceny a dostupnosti

Dermacol - Automatická ceruzka na oči - 16H automatická ceruzka na oči č.4 čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dermacol - Automatická ceruzka na oči - 16H automatická ceruzka na oči č.4 čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?