DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01

DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01

DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01 - popis produktu

Ceruzka na oči DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01:Vytvorte si dokonalý letný look vďaka automatickej ceruzke na oči a pery DERMACOL Summer Vibes č. 01, ktorá je vysoko pigmentovaná, a preto bude práca s ňou hračka. Vodoodolná dlhotrvajúca ceruzka má zamatovú textúru, ľahko sa aplikuje a vydrží nekonečnú dobu na očiach. DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery má krásnu žltú farbu. Ceruzka je oftalmologicky testovaná a je vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. Navyše má univerzálne využitie, môžete ju aplikovať aj na pery a vytvoriť tak rôzne farebné kombinácie.Kľúčové vlastnosti DERMACOL Summer Vibes Automatickej ceruzky na oči a pery č. 01DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01 má krásnu žltú farbuCeruzka je vodoodolná a dlhotrvajúcaS vysoko pigmentovanou textúrou, vďaka ktorej sa ľahko nanášaPo celú dobu zachováva všetku sýtosť odtieňaDERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery je vegánska kozmetikaMožno ju použiť aj na pery a tým vytvoriť originálne a neprehliadnuteľné líčeniePoužitie: Vykreslite linku pozdĺž línie mihalníc, a to od vnútorného kútika oka k vonkajšiemu. Alebo skúste dve farebné linky nad sebou. S touto ceruzkou môžete vytvárať aj veľmi extravagantné líčenie. Pre efekt krídla veďte linku pozdĺž hornej línie mihalníc a pretiahnite mierne nahor a výrazne ďalej za vonkajší kútik. Potom pokračujte tak, že linku povediete v opačnom smere pod obočím a ukončite ju približne v polovici očného viečka. Vznikne linka v tvare V. Pery si obkreslite zvoleným odtieňom alebo ich celé vyplňte.

Produkt DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné linky, patrí pod značku DERMACOL v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ceruzky na oči od značky DERMACOL, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01 patrí do skupiny produktov Ceruzky na pery od značky DERMACOL, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01 - parametre produktu

DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01 - história ceny a dostupnosti

DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01 - ďalšie zaujímavé produkty

DERMACOL Summer Vibes Automatická ceruzka na oči a pery č. 01 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?