Najnižšia cena za posledných 60 dní: 1,31 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
ŠŠpaldové otruby - to pravé pre Vašu očistu. Špaldové otruby vznikajú pri mletí špaldového zrna ako vedľajší produkt Majú cenné vlastnosti. Ich vláknina prospeje Vašemu tráviacemu traktu a má skvelý sytiaci efekt. Pomáha pri redukčných dietách i očistných kúrach. Nasypte si ich do jogurtu, rannej kaše, müsli, či zamiešajte do polievky.
Nahrubo namletá krupica, konzumáciou a pridaním do ranných kaší, pečiva a iných pokrmov si obohatíte svoj pokrm o kvalitnú vlákninu.
Speciální výživa | VEGANSKÉ |
Alergenů | LEPEK |
energetická hodnota (kJ) | 1200 |
energetická hodnota (kcal) | 287 |
tuky (g) | 6,4 |
nasycené mastné kyseliny (g) | 1,1 |
sacharidy (g) | 21,6 |
cukry (g) | 0,4 |
vláknina (g) | 38,1 |
bílkoviny (g) | 17,3 |
sůl (g) | |
složení | 100% špaldové otruby BIO |
skladování | Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75% |
Priemerné výživové hodnoty v 100 g: |
BIO Špaldová celozrnná krupica je vyrobená z nahrubo pomletej špaldy v bio kvalite. Krupica má jemnú chuť, nezameniteľnú vôňu a krémovo-vláčnu textúru. Okrem toho, že si z nej môžete pripraviť chutnú krupicovú kašu, je vhodná aj pre zahusťovanie polievok a omáčok
Krupica špaldová celozrnná 400 g | | Krupica je nahrubo zomleté zrno obilia. Medzi krupicou a múkou je rozdiel len v hrubosti mletia. Hrubá múka je o niečo jemnejšia zomletá krupica. | | Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadávajúcej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zrn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v oble a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová múka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chlieb, quiche, pizzu.... | Tip: Ak
Špaldová múka hrubá - varenie bez nej si už nevieme predstaviť. Špaldová múka hrubá sa od klasickej pšeničnej líší predovšetkým svojou typickou orieškovou vôňou a chuťou. Výborne sa s ňou zahusťujú polievky , omáčky i zmesi na placky či fašírky. Dodajte svojmu pečivu
Bioharmonie Špaldové celozrnné mušličky BIO 400 g | | Popis: Celozrnné cestoviny, bezvaječné. Mušličky z celozrnnej špaldovej múky sú vhodné do nadrobno pokrájaných zeleninových šalátov alebo ako závarka do polievok. | | Príprava: Cestoviny varíme v osolenej vode s kvapkou oleja za
PROBIO Kafe špaldové s cikorkou instantné BIO 100 g | | Instantná kávovina z pšenice špaldy s cikorkou (pražený koreň čakanky), ktorá tomuto obilnému kafi dáva príjemnú kávovú horkosť. Neobsahuje kofeín, môžu ho piť deti aj tehotné či dojčiace mamičky,
Green Apotheke Lupienky špaldové BIO 200 g | | Vlastnosti a výhody: Vláknina zo špaldových otrúb prispieva k zvýšeniu objemu stolice, má funkciu „kefy čriev“. Na zachovanie pevného zdravia je nutné dodržiavať základy zdravého životného štýlu a konzumovať pestrú a vyváženú
BIO Špaldová celozrnná jemná múka je vyrobená z jemne mletých špaldových zŕn v bio kvalite. Okrem lahodnej orieškovej chuti, má aj príjemnú vôňu a výborný nutričný profil. Obsahuje množstvo bielkovín, vlákniny, vitamínov, minerálov a dôležitých živín. Navyše, je dobre
Špaldové pukance sú vhodné napríklad na prípravu raňajok alebo len tak na maškrtenie
Špaldové kernotto je spracovávané v bio mlyne obrusovaním zrn pšenice špaldy. Nie je potreba ho dlho máčať ani variť, chutná báječne. Vďaka tomu, že sú krúpy takmer celé zrná, majú vysoký obsah vákniny, čím podporujú trávenie a pomáhajú pri redukcii hmotnosti. Kernotto
Špaldové vločky - vaše pečivo získá nový rozmer. Špaldové vločky perfektne obohatia vaše domáce žemle, rohlíky, chlieb či dalamánky. Vmiešajte je buď rovno do cesta či nimi posypte povrch pečiva po vykysnutí. Perfektne doplnia Vaše raňajky v podobe kaše, musli či granoly
Bioharmonie Špaldová múka chlebová 1000 g | | Pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba vám prinášame chlebové bio múky. Chlebová múka má v porovnaní s klasickou múkou tmavšiu farbu a hrubšiu štruktúru, tak aby viazala viac vody a cesta z nej tak bola tažnější. Je vhodná na
Prirodzene bezlepkové pohánkové šupky v biokvalite. Môžete si z nich urobiť zahrievajúce vankúšiky alebo ich použiť k príprave čaju
Bioharmonie Špaldová múka biela hladká 1000 g | | Jemne mletá biela múka v bio kvalite. Vhodná na všetky druhy pečenia, prípravu palaciniek, vianočiek, mazancov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Múky BIOHARMONIE sú vyrábané v bio mlyne v malých šaržiach tak, aby sa k
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná k príprave liatych ciest, na bábovky, perníky, mokovníky a bublaniny. Je vhodnu na trené a
PROBIO panelov - sušená trstinová šťava BIO 400 g | | Zloženie: panel trstinový cukor * 100% | | * CZ-BIO-001 produkt ekologického poľnohospodárstva | | | Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. | | | Vlastnosti a výhody: Výborný prírodný zdroj energie pri vyčerpaní a
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie sa doporučuje používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktorá obsahuje mnoho vlákniny. Špaldová múka hladká je vhodná na prípravu koláčov, vianočiek, mazancov, vianočného pečiva či k zahusťovaniu polievok a
Celozrnná špaldová múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh
Špalda je jedna z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako klasická pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahujte viac bielkovín, minerálnych látok, vitamínov skukpiny B a jej vláknina je lepšie a ľahšie straviteľná. Špaldové zrno využijete
PROBIO Kuskus semolínový celozrnný BIO 400 g | | Vlastnosti a výhody: Kuskus – to sú drobné guličky cestovín. Je vyrobený z celozrnnej tvrdozrnnej pšeničnej krupice - tzv. semoliny, takže má vysoký obsah vlákniny a dlhšie zasýti. Kuskus je skvelý v tom, že je bleskovo pripravený,
Celozrnná špaldová múka sa od bežnej múky líši obsahom otrúb. Široké využitie v kuchyni. Vhodná na pečenie, vyprážanie, napríklad aj na prípravu varených príloh
Biela biomúka na sviatočné pečenie. Pre bežné pečenie doporučujeme používať PROBIO múku chlebovú a celozrnnú, ktorá obsahuje mnoho vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná k príprave liatých ciest, na bábovky, perníky makovníky a bublaniny. Je vhodná na trené a
Country Life Múka špaldová celozrnná hrubo mletá BIO 1 kg | | Celozrnná múka sa vyznačuje tým, že sú pokrmy tmavšie, než sme zvyknutí. Múka krásne vonia a výborne chutí. | | Od bežnej múky sa líši obsahom otrúb. Je vhodná na pečenie, vyprážanie i napríklad na prípravu
Probio Cukor práškový trstinový BIO 400 g | | Cukor práškový trstinový BIO je jemný práškový cukor pripravený z cukrovej trstiny. | | Zloženie: 100% surový trstinový cukor BIO | | Skladujte pri teplote do 30 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 65%. | Cukor práškový trstinový BIO