Provensálské korenie sa hodí k dochuteniu šalátov, omáčiek a na hydinu. | Zloženie: oregáno, saturejka, bazalka, majoránka, levandula, fenykel, tymián, rozmarýn, aníz, koriander. Bez glutamanu sodného
Maďarské korenie sa hodí predovšetkým k príprave rôznych druhov mäsa , zvlášť pečených a taktiež do pikatných omáčok. | Zloženie: paprikové vločky, paradajkové vločky, čierny peper drtený, cibuľa orestovaná. Bez glutamanu sodného
Grešík Hríbové korenie 20 g | | Na dochutenie polievok, omáčok a dusených jedál. | | Toto korenie sa vyznačuje mimoriadnou kvalitou jednotlivých korenín a veľmi priaznivou cenou v pomere k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Zloženie: Hríby 22%, jedlá soľ (max. 20%), cibuľa,
Zmes korenia Piri-Piri je jemne pálivé korenie vhodné na mäso a omáčky. | Zloženie: chilli, cibuľa, paprika, peper, cesnak, morská soľ (5 %), trebuľka. Bez glutamanu sodného.
Trebuľka je korenie vhodné predovšetkým do polievok, bylinkového masla, bešamelových omáčiek. | Zloženie: Trebuľka. Bez glutamanu sodného
Chakalaka je zmes korenia pochádzajúca z južnej Afriky. Chakala je stredne pálivá a je vhodná predovšetkým k dochuteniu mäsa, dusenej zeleniny a rôznych pikantných omáčiek. | Zloženie: paradajkové vločky, koriander, kurkuma, horčica, chilli, peper , rasca, senovka, cícerová
Zmes korenia na ryby vhodná k dochuteniu všetkých druhov ryb, sladkovodných aj morských. | Zloženie: jedlá soľ (max. 20 %), cibuľa, cesnak, trstinový cukor, koriander, petržlen, kôpor, pažitka, paprika, citronová kôra, kurkuma, bôbkový list, citrónová tráva, oregáno, rozmarýn,
Tuniská zmes korenia Harissa vhodná pre pečené mäsá a dusenú zeleninu. Koreniaca zmes je pálivá. Bez glutamanu sodného
Klinček je korenie vhodné do kompotov, kečupov, nakládanej zeleniny, hodí sa tiež do varenej ryže alebo do zvareného vína. | Zloženie: klinček (puky klinčeka vonného).
Grécka jemne pálivá zmes na rôzne druhy mäsa pripravované na rošte i panvici | | Zloženie: Paprika, jedlá soľ (max. 20 %), cesnak, cibuľa, koriander, paradojkový prášok, kurkuma, trstinový cukor, korenie, petržlen, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián, muškátový
Rímsky kmín celý je veľmi výrazné korenie hodiace sa do mexickej, indickej a arabskej kuchyne. Chuť je veľmi výrazná a prenikavá. | Zloženie: rímsky kmín (šabrej kmínovitá). Bez glutamanu sodného
Oregáno najde uplatnenie predovšetkým v talianskej a gréckej kuchyni. Skvelo dochutí pizzu, cestoviny a hydinu. | Zloženie: oregáno vňať drvená. Bez glutamánu sodného
Kôpor je vhodný predovšetkým do kôprovej omáčky a zemiakovej polievky, ale taktiež nájde uplatnenie pri zavarovaní zeleniny a v kapustových šalátoch. | Zloženie: kôpor vonný. Bez glutamanu sodného
Ligurček je bylina, ktorá zvýrazní Vaše polievky a omáčky. | Zloženie: ligurček lekársky. Bez glutamanu sodného
Chilli drcené bez jader, stredne pálivé. Typické použitie - do azijské a juhoamerickej kuchyne. | Bez glutamanu sodného
Jalapeno zelené drvené je vhodné predovšetkým do azijskej a juhoamerickej kuchyne k príprave jemne pálivých jedál . | Bez glutamanu sodného
Koreniaca zmes Grešík Adžika vychádza z originálnej kavkazskej receptúry, jedná sa o veľmi jemne pálivú koreniacu zmes, kde v zložení najdete: papriku, koriander, kôpor, soľ, cesnak, bazalku, pískavicu, mätu, bôbkový list, majoránku celer, petržlen, saturejku, chilli. Výrobok
Rozmarýn sa skvelo hodí na pečenú hydinu, do omáčok, pečených zemiakov, bravčovú pečeň. | Zloženie: listy rozmarýnu . Bez glutamanu sodného
Hořčičné semeno sa Vám bude hodiť v prípade, že plánujete prípravu domácej horčice ale tiež najde využitie pri nakladaní zeleniny a hub. | Bez glutamanu sodného
Zmes byliniek s cibuľkou vhodná do polievok a bielych omáčiek. | Zloženie: cibuľa 51 %, mrkva, petržlen list, ligurček list, trebuľka list. Bez glutamánu sodného
Paprikové vločky sa hodia pre ochutenie rôznych druhov mäs a taktiež do pálivých omáčiek. | Zloženie: paprika ročná. Bez glutamanu sodného
Zelený peper je vhodný k dochuteniu ryb, šalátov, do omáčok a na všetky druhy mäsa. Zelený peper sa vyznačuje veľmi jemnou vôňou a chuťou. | Zloženie: nezrelé plody peprovníku. Bez glutamanu sodného