IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm

IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm

IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm - popis produktu

Detský stan IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm:Chystáte sa zaobstarať svojmu dieťaťu originálny darček? To pravé by mohol byť detský stan IKONKA. Zamiluje si ho každé dieťa, ktoré má rado schovávanie a skrýše. Detský stan bude obľúbeným miestom vašich ratolestí. Podporuje detskú fantáziu a vytvára všetkým malým obyvateľom územie, kde môžu mať svoje pravidlá. Tento stan je určený najmä do izby a na záhradu. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne polyester. Rozmery detského stanu IKONKA majú 140 × 90 × 125 cm (v × š × h). Zásadné prednosti detského stanu IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm Detský stan na hranie IKONKA urobí radosť každému dieťaťu Disponuje tiež okienkami Detský stan vhodný do izby a na záhradu Výrobným materiálom stanu je polyester V balení sa nachádza obal Detskému stanu na hranie IKONKA kraľuje biela a modrá farba Meria 140 × 90 × 125 cm (v × š × h)

Detský rozprávkový stan je vhodný predovšetkým do interiéru, kde deťom poskytuje úkryt, vymedzuje ich súkromie a navodzuje pocit bezpečia. Je vyrobený z kvalitného syntetického materiálu, stabilný rám zaisťuje bezpečnosť.

Upozornenie! Stan nie je vyrobený z nepremokavého materiálu!

Technické špecifikácie:

  • Materiál: polyester
  • Farba stanu: bielo-modrá
  • Rozmery stanu: 125 x 90 x 140 cm

Každé dieťa sníva o tom, že bude mať vlastný zámok a stane sa princeznou alebo princom. Detský zámok pomôže splniť najväčší sen vášho dieťaťa.

Produkt IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm popisuje EAN kód 5903039721487.

IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm - parametre produktu

1. farbaModrá
KategóriaStany
EAN5903039721487

IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm - história ceny a dostupnosti

IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm - ďalšie zaujímavé produkty

IKONKA - Základňa skladacieho stanu na hranie 140 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?