KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna

KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna

KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,71 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna - popis produktu

Termotaška KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna: Praktická izolační taška v moderním stylu. Odpadne každodenní problém, co zabalit do školy nebo do práce na oběd. Díky němu budete moci mít maličkost po ruce. Vyrobeno s důrazem na každý detail z odolného materiálu. Je velmi lehký a šikovný. Vybavena pohodlnými držadly , která vám umožní nosit ji v ruce nebo pověsit na ramínko. Uvnitř má vrstvu termoizolační fólie , která udrží potraviny po dlouhou dobu ve správné teplotě a čerstvosti. Klíčové vlastnosti KIK KX5631 Dětské termotašky na svačinu Unicorn černáMá vrstvu termoizolační fólieLehký a šikovnýVybaveno pohodlnými držadly, která vám umožní nosit ji v ruce nebo pověsit na ramínko.Moderní designZapínání na zip.Snadno se čistíJe ideální pro děti i dospělé Materiál:PolyesterRozměry tašky:21,5 × 14,5 × 15,5 cmDélka rukojeti:Cca 8 cmRozměry balení:25 × 19 × 2 cm

Praktická termoizolačná taška v modernom štýle. Ideálne do školy, práce, na doma, na piknik, na pláž alebo počas cestovania.

Produkt KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna patrí do skupiny produktov Detské tašky, patrí značke DR, KIK, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk, Mobilego.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Desiatové boxy od značky DR, KIK, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk, Mobilego.sk.

Produkt KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Chladiace boxy, patrí značke DR, KIK, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk, Mobilego.sk.

Produkt KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna je označený EAN kódom 5903039726406.

KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna - parametre produktu

KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna - história ceny a dostupnosti

KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna - ďalšie zaujímavé produkty

KIK KX5631 Detská termotaška na desiatu Unicorn čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?