430808 Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Vláčikové duo

430808 Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Vláčikové duo

430808 Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Vláčikové duo

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,19 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

430808 Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Vláčikové duo - popis produktu

Rad hračiek RePlay Sustainable od Wader Woźniak je novinkou, ktorá vznikla z potreby znížiť množstvo plastov vo svete, znížiť uhlíkovú stopu a zabezpečiť našim deťom lepšiu budúcnosť. Koncept produktu RePlay Sustainable je založený na princípe Reuse , Recycle , Replay a znamená, že nová séria hračiek RePlay je vyrobená výhradne zo surovín získaných zo spotrebiteľského plastového odpadu, v uzavretom procese recyklácie s použitím najnovších technológií. Hasičská a žeriavová súprava Kid Cars zo série RePlay je obľúbenou hračkou pre najmenších motoristických nadšencov. Vozidlá sú dlhé len 10 cm a preto perfektne padnú do malých ručičiek . Navyše majú efektívne tvary a jedinečné farby , dajú sa zbierať, pretože ponuka obsahuje až štyri súpravy RePlay Kid Cars . Požiarna zbrojnica Kid Cars má pohyblivý rebrík na otočnom ramene - možno ho otáčať o 360 stupňov ! Žeriav Kid Cars má otočný výložník s hákom na zdvíhanie rôznych vecí .Recyklovaný plast má rôznu intenzitu šedej v závislosti od šarže.Preto sa konečná farba prvkov hračiek môže líšiť a niekedy môže byť bledšia a niekedy sýtejšia. Vek: 1+

Prekvapte svoje deti udržateľným darčekom! Naša novinka - Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Wader sú tu, aby rozžiarili detské tváre a zároveň chránili našu planétu.

Produkt 430808 Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Vláčikové duo označuje EAN kód 5900694430808.

430808 Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Vláčikové duo - parametre produktu

430808 Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Vláčikové duo - história ceny a dostupnosti

430808 Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Vláčikové duo - ďalšie zaujímavé produkty

430808 Spájateľné autíčka z recyklovaného plastu - Vláčikové duo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?