24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda

24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda

24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda - popis produktu

Nočné svetlo LED lampička PANDA:Vaše deti už nebudú trápiť obavy zo zaspávania v tme. Nočné svetlo detské WER si vyberú ako svojho pomocníka, ktorý vie rozjasniť tmavú noc v ich izbičke. Pokiaľ ste na vážkach, kam ho ideálne inštalovať, umiestňuje sa predovšetkým na nočný stolík. Jeho jednoduchý klasický štýl tak nenútene doplní dizajn vášho domova. Farebná teplota svetla pri tomto výrobku zodpovedá neutrálnej bielej, ktorú vnímate ako denné svetlo. Disponuje svetelným tokom, ktorý očakávajte 70 lm. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, ktorým je plast a silikón. Ponúkaný typ pracuje prostredníctvom batérií. Svetlo vyžaruje integrovaný zdroj na báze LED, takže svietite úsporne a tiež jasno. Kľúčové prednosti nočného svetla LED lampička PANDA Nočné svetlo pre deti WER si poradí s tmavou nocou v každej detskej izbe Vhodné do interiéru Dokonale sa bude hodiť na nočný stolík Svetlo disponuje príkonom 3 W Napájanie nočného svetla: na batérie Na jeho výrobe sa podieľa plast a silikón Integrovaný zdroj LED

Táto detská lampa je veľmi praktická a roztomilá , spríjemní večer a zabezpečí dobrý spánok.

Produkt 24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke DR, WER, v ponuke predajcu Alza.sk, Tonerpartner.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nočné svetlá od značky DR, WER, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Tonerpartner.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nočné lampičky, patrí pod značku DR, WER, v ponuke predajcu Alza.sk, Tonerpartner.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda má EAN kód 5907451331460.

24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda - parametre produktu

24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda - história ceny a dostupnosti

24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda - ďalšie zaujímavé produkty

24077 DR Detská LED nočná lampička na baterky - Panda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?