15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov

15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov

15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov - popis produktu

Okuliare HD VISION pre vodičov:Bývate často v prírode či na rybách a radi by ste si zaobstarali okuliare, za sklami ktorých bude videnie jasné a s ostrými kontúrami? V tom prípade by ste mali prejaviť záujem o okuliare Verk. Je dôležité počítať s tým, že okuliare sú unisex. Tento model je vybavený sklami, ktoré disponujú ochranou UV400. U týchto okuliarov sa môžete spoľahnúť na samozatmavovacie sklá, takže ich môžete používať ráno, poobede aj večer. Okuliare HD VISION pre vodičov majú vo výbave obrúčky, ktorých farba je čierna. Farba samotných skiel je potom čierna a žltá. Základné prednosti okuliarov HD VISION pre vodičov Ochráňte svoj zrak pred silným slnečným žiarením Sú určené pre rybárov, ale aj iných športovcov Ich určenie je unisex Ochrana skiel má hodnotu UV400 Okuliare Verk sú osadené sklami, ktoré sú samozatmavovacie Farebná verzia obrúčok: čierna Farba skiel je čierna a žltá Vlastnosti skiel okuliarov HD VISION pre vodičov: čierna

Produkt 15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Slnečné okuliare, vyrába ho značka Verk, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk.

Produkt 15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov má priradený EAN kód 5907451313039.

15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov - parametre produktu

15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov - história ceny a dostupnosti

15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov - ďalšie zaujímavé produkty

15230 HD Vision - Okuliare pre vodičov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?