Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm

Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm

Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm - popis produktu

Odkladajte si peniažky na svadbu štýlovým a originálnym spôsobom. Snívajte, plánujte a postupne si odkladajte, až naplníte celú drevenú pokladničku Wedding Fund úplne po vrch. Má tematický dizajn a zo zadnej strany sa dá jednoducho kedykoľvek otvoriť. Môžete si ju položiť na poličku či skrinku, ale aj zavesiť na stenu pomocou priloženého háčika na zadnej strane. Drevená pokladnička Wedding Fund je skvelý darček pre zamilované páry, napríklad pri príležitosti kolaudácie ich spoločného bývania. Vyrobená z dreva a sklaS nápisom Wedding FundJe možné ju zavesiť na stenu - obsahuje háčik na zadnej straneRozmery: 20 x 20 x 4Packeta (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Veľmi atraktívna drevená pokladnička s pozadím zamilovanej páru. Na pokladničke je nápis „Wedding Fund“, vďaka čomu je pokladnička ideálna na spoločnú svadobnú cestu. A ak sa novomanželom podarí nazbieranými peniazmi od svadobčanov zakryť celé pozadie, budú oveľa bližšie k ich vysnívanému snu. Rozmery: 20 x 20 cm.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dekorácie na záhradu, patrí pod značku Lampionky.cz, nájdete ho v e-shope Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Svadobné dekorácie od značky Lampionky.cz v ponuke e-shopu Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Svadobné darčeky, vyrába ho značka Lampionky.cz, nájdete ho v e-shope Balabim.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm má EAN kód 4029811452125.

Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm - parametre produktu

Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm - história ceny a dostupnosti

Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Darčeková pokladnička na peniaze Svadba 20 x 20 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?