1 hrnček na kávu

1 hrnček na kávu "Vianočné mačiatko" + sladkosti #8109837

1 hrnček na kávu

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

1 hrnček na kávu "Vianočné mačiatko" + sladkosti - popis produktu

Naplnené lahodnými čokoládovými guľôčkami s krémom z lieskových orechov. Tento hrnček na kávu s vianočným mačiatkom prináša každému radosť. Zloženie: 60 % náplň z lieskových orieškov (cukor, frakcionované rastlinné oleje a tuky (palmové, repkové), 8 % LIESKOVÉ ORECHY, SRVÁTKOVÝ PRÁŚOK, nízkotučný kakaový prášok, LAKTÓZA MAGER SUŠENÉ MLIEKO, Emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN, prírodná vanilková príchuť), 40 % mliečna čokoláda: Cukor, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLIEKO, Kakaová hmota, kakaové maslo, Srvátkový prášok, Emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN, prírodná vanilková príchuť Môže obsahovať stopy: LEPKU a ďalších ORECHOV. Uchovávať v chlade a suchu do 18 °C. Min. trvanlivosť uvedená na obale výrobku. Nutričné informácie: 100g obsahuje v priemere: Energia: 2321kJ / 556kcal Tuk: 34,0 g z toho nasýtené tuky: 19,0 g Sacharidy: 57,0 g z toho cukor: 54,0 g Proteín: 4,6g Soľ: 0,20 g  Obsah 70 gSkvelý nápad na darček

Produkt 1 hrnček na kávu "Vianočné mačiatko" + sladkosti #8109837 patrí do skupiny produktov Vianočné dekorácie, je v ponuke značky 3Pagen.

1 hrnček na kávu "Vianočné mačiatko" + sladkosti - parametre produktu

1 hrnček na kávu "Vianočné mačiatko" + sladkosti - história ceny a dostupnosti

1 hrnček na kávu "Vianočné mačiatko" + sladkosti - ďalšie zaujímavé produkty

1 hrnček na kávu "Vianočné mačiatko" + sladkosti - ako nakúpiť najvýhodnejšie?