Master Okuliare pre pivárov

Master Okuliare pre pivárov

Master Okuliare pre pivárov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Master Okuliare pre pivárov - popis produktu

Chceli by ste na oslave rozprúdiť zábavu, o ktorej budú všetci ešte dlho hovoriť? Nasaďte si na tvár tieto pivné okuliare a zaručene budete v okamihu stredobodom pozornosti. Pridajte k tomu aj smiešne pózy a o nezabudnuteľné momenty a fotografie nebude núdza. Každý si ich bude chcieť od vás požičať, aby si urobil aj on veselú selfie na pamiatku. Staňte sa pivným kráľom alebo kráľovnou s týmto zábavným doplnkom a krígľami v rukách. Pivné okuliare sú šialený doplnok, ktorý nesmie chýbať na žiadnej poriadnej žúrke.Vtipné okuliare s motívom pivaVyrobené z plastuUniverzálna veľkosťNemajú UV filter!Packeta (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Okuliare v tvare pivných pohárov. Poteší každého pivného fanúšika. Vhodné ako darček.

Špecifikácia:

  • hmotnosť balenia: 45g

Farba:

  • priehľadná, žltá

Vtipné slnečné okuliare, ktoré svojim netradičným dizajnom v tvare pivných krígľov dajú každému najavo, ako vyzerá Váš obľúbený nápoj!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Slnečné okuliare, vyrába ho značka MASTER, nájdete ho v e-shope Darcekovy-raj.sk.

Produkt Master Okuliare pre pivárov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vtipné darčeky, je v ponuke značky MASTER v ponuke e-shopu Darcekovy-raj.sk.

Produkt Master Okuliare pre pivárov má EAN kód 5903181040450.

Master Okuliare pre pivárov - parametre produktu

Master Okuliare pre pivárov - história ceny a dostupnosti

Master Okuliare pre pivárov - ďalšie zaujímavé produkty

Master Okuliare pre pivárov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?