02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou

02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou

02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou - popis produktu

Táto originálna zástera poteší isto každú ženu. Okrem výraznej a vášnivej farebnej kombinácie čiernej a červenej farby v sebe ukrýva ešte pár tajomstiev. Okrem vtipných nápisov zakomponovaných do potlače v nej nájdete i vrecko na fľašu vína a vývrtku. Pitný režim počas varenia bude teda zabezpečený a možno sa dobrého červeného vínka ujde i do pripravovaných jedál. Zástera pre pravú ženu je skvelý darček pre každú dámu, ktorá rada varí a spoločnosť jej robia kamarátky a pohárik dobrého vínka. Univerzálna veľkosťZástera má 2 vrecká: 1 na víno a 1 na zátkuZátka na fľaše je súčasťou zásteryBalená v elegantnej čiernej darčekovej krabiciPevná a nepremokavá tkaninaOdolná voči nečistotámJednoduché umývanie, nestráca farbyMateriál: 100% polyesterVyrobená v EÚPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma

Máte doma vinárku, ktorá navyše rada varí. Spojte jej dve obľúbené činnosti do jednej a darujte jej túto skvelú zásteru, ktorá ju zaiste poteší a vyčarí jej úsmev na tvári. Na zástere píše: ,,Varím s vínom, niekedy ho pridám aj do jedla'.

Produkt 02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské zástery, patrí značke DR, nájdete ho u predajcu Darcekovy-raj.sk, Balabim.sk.

Produkt 02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou má priradený EAN kód 5906660866329.

02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou - parametre produktu

02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou - história ceny a dostupnosti

02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou - ďalšie zaujímavé produkty

02757 DR Dámska zástera s vreckom na víno a zátkou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?