Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená

Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená

Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená - popis produktu

Fitlopta Verk Gymnastická lopta 65 cm červená:Túžite po správnom držaní tela alebo sa obzeráte po pomôcke na cvičenie? Fitness lopta Verk Gymnastická lopta 65 cm červená je navrhnutá na relaxáciu, rehabilitácie a cvičenie. Lopta na cvičenie s priemerom 65 cm je perfektná pre osoby s výškou 165 až 175 cm. Kvalitné a odolné PVC s hladkým povrchom a maximálnou nosnosťou 150 kg zaručí pohodlné a bezpečné cvičenie. Dôležité vlastnosti fitlopty Verk Gymnastická lopta 65 cm červená Profi fitlopta výborná na cvičenie Koncipovaná na celkové spevnenie svalov Fitlopta je vyrobená z pevných a vysoko odolných materiálov Gymnastická lopta s priemerom 65 cm Nosnosť lopty Verk Gymnastická lopta 65 cm červená: 150 kg Farba: Červená

Gymnastická lopta je ideálna pre balančné posilňovanie, priaznivo pôsobí na postavu a kondíciu, pomáha pri redukcii tuku. Používa sa v rehabilitačnej terapii, fitness alebo na každodenné rozvojové cvičenia.Lopta je určená na posilňovanie chrbtových a brušných svalov, svalov nôh a zadku, na zlepšenie kondície a koordinácie. Pomáha zlepšiť rovnováhu, silu a pohyblivosť kĺbov. Umožňuje cvičiť v pohodlnej pozícii v sede, v stoji alebo v ľahu.Vďaka PVC materiálu sa lopta vyznačuje vysokou odolnosťou a pružnosťou. Súčasťou balenia je pumpička.Táto lopta veľkosti 65 cm je určená pre výšku postavy 165-175 cm.

Fitlopty sú dnes neodmysliteľnou súčasťou preventívnych cvičení i liečebnej rehabilitácie detí a dospelých. Je ideálna pre všetky úrovne kondičného cvičenia.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Gymnastické lopty, vyrába ho značka DR, Verk, farebná verzia je červená, nájdete ho v e-shope 4home.sk.

Produkt Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Balančné pomôcky, patrí značke DR, Verk, farebný variant je červená, nájdete ho u predajcu 4home.sk.

Produkt Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená je označený EAN kódom 5907451311271.

Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená - parametre produktu

Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená - história ceny a dostupnosti

Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená - ďalšie zaujímavé produkty

Gymnastická lopta 65 cm s pumpičkou, červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?