Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010 - popis produktu

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010 oceníte vo vykurovacej sezóne, kedy doma prevláda prekúrený a presušený vzduch. Prevoňajte svoj domov príjemnou vôňou. Stačí do nádržky s vodou pridať pár kvapiek obľúbeného éterického oleja alebo iné vonné esencie a vytvoriť tak jedinečnú atmosféru. Ultrazvukový zvlhčovač vytvára studenú paru. Jeho hlavnou prednosťou je nízka spotreba elektrickej energie. V tomto prípade to je 12 W. Napriek tomu je veľmi efektívna. Zvlhčovač vzduchu je vhodný do miestnosti o rozmere až 20 m2. Je ideálnou prvou pomocou pri prechladnutí alebo akútnych respiračných ťažkostiach. Svojim kompaktným rozmerom a elegantným dizajnom sa hodí do každej domácnosti a zaberie minimum miesta. Zvlhčovač má dve možnosti nastavenia intenzity pary s výkonom 60 ml / hod alebo 20 ml / hod. Stačí jednoducho naplniť nádržku s objemom 1,2 l a zvlhčovač bude pracovať až 60 hodín. Vďaka jeho veľmi tichej prevádzke sa ho nemusíte báť umiestniť ani do spálne. Môžete ho tiež používať ako nočné svetlo v 7 farebných odtieňoch. Vyrobila spoločnosť Concept.Ideálny pre aromaterapiuMožnosť použitia éterických olejov a vonných esenciíUltrazvuková technológia transformujúca náplň s vonnou esenciou na studenú paruVhodný do miestnosti o veľkosti až 20 m2LED osvetlenie - 7 fariebElegantný neutrálny dizajn2 režimy chodu: - ľahká intenzita (prevádzka 60 h, výkon 20 ml / h) - vysoká intenzita (prevádzka 20 h, výkon 60 ml / h)Objem zásobníka na vodu: 1,2 lAutomatické vypnutie pri nedostatku vodyTichá prevádzka: 30 dB (vhodný do spálne)Príkon: 12 WFrekvencia: 1,7 MHzHmotnosť: 0,48 gRozmery: 169 x 169 x 194 mmDĺžka kábla: 150 cmBalenie obsahuje: aróma difuzér, adaptér, čistiaca kefka, manuál

Produkt Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zvlhčovače vzduchu od značky Concept.

Tento produkt nájdete v skupine Čističky vzduchu, vyrába ho značka Concept.

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010 - parametre produktu

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010 - história ceny a dostupnosti

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010 - ďalšie zaujímavé produkty

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air s aromadifuzérom 2v1 Concept ZV 1010 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?