Zlatobyľ kanadská - vňať narezaná - Solidago canadensis - Herba solidaginis canadensae 1000 g

Zlatobyľ kanadská - vňať narezaná - Solidago canadensis - Herba solidaginis canadensae 1000 g

Zlatobyľ kanadská - vňať narezaná - Solidago canadensis - Herba solidaginis canadensae 1000 g

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 9,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zlatobyľ kanadská - vňať narezaná - Solidago canadensis - Herba solidaginis canadensae 1000 g - popis produktu

Zlatobyľ kanadská - vňať narezaná - Solidago canadensis - Herba solidaginis canadensae Sušená, narezaná vňať zlatobyle kanadskej. Zlatobyľ je bylina s dlhoročnou tradíciou používania v ľudovej medicíne. Vyskytuje sa v Európe, Ázii a Severnej Amerike a má množstvo účinkov na zdravie. Zlatobyľ kanadská obsahuje flavonoidy, triesloviny, fenolové kyseliny, horčiny, sliz, silicu, taníny, polysacharidy. Priaznivé vlastnosti zlatobyle kanadskej: liečba dýchacích problémov - zlatobyľ sa tradične používa na liečbu dýchacích problémov, ako sú napríklad astma, bronchitída a alergické reakcie, vrátane alergií na peľ. Má expektoračné vlastnosti, ktoré pomáhajú uvoľňovať hlien, uľahčujú vykašliavanie a dýchanie, antialergické účinky - má protizápalové vlastnosti, ktoré pomáhajú zmierňovať príznaky alergických reakcií, ako sú svrbenie, začervenanie a opuchy. Môže tiež pomôcť zmierniť sčervenanie očí a kýchanie spojené s alergiou, diuretické vlastnosti - zlatobyľ má diuretické účinky, čo znamená, že podporuje tvorbu moču a pomáha organizmu odstraňovať prebytočnú tekutinu a toxíny, priaznivo tak pôsobí obličky a močový systém a podporuje ich správnu funkciu, antioxidant - zlatobyľ obsahuje látky, ako sú flavonoidy, ktoré majú antioxidačné vlastnosti, pomáhajú chrániť bunky pred poškodením voľnými radikálmi, posilňujú ochranu organizmu pred vznikom chorôb, podpora tráviaceho systému - používa sa na podporu tráviaceho traktu a liečbu gastrointestinálnych problémov, ako sú napríklad nadúvanie, hnačka alebo zápcha, podpora imunitného systému -  obsahuje zložky s antioxidačnými vlastnosťami, ktoré môžu posilniť imunitný systém a pomôcť organizmu bojovať proti chorobám a infekciám. Použitie Zlatobyľ môžete použiť na prípravu nálevu alebo tinktúry. V prípade záujmu o väčšie množstvo alebo o veľkoobchodnú spoluprácu, nás neváhajte kontaktovať. Kontakty na našich obchodných zástupcov a viac informácií nájdete tu: https://www.bioruza.sk/velkoobchodny-predaj.

Zlatobyľ kanadská - vňať narezaná - Solidago canadensis - Herba solidaginis canadensae 1000 g - história ceny a dostupnosti

Zlatobyľ kanadská - vňať narezaná - Solidago canadensis - Herba solidaginis canadensae 1000 g - ďalšie zaujímavé produkty

Zlatobyľ kanadská - vňať narezaná - Solidago canadensis - Herba solidaginis canadensae 1000 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?