Zerex Daily Gummy žuvacie tablety, príchuť pomaranč 120tbl

Zerex Daily Gummy žuvacie tablety, príchuť pomaranč 120tbl

Zerex Daily Gummy žuvacie tablety, príchuť pomaranč 120tbl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zerex Daily Gummy žuvacie tablety, príchuť pomaranč 120tbl - popis produktu

Doprajte vášmu dieťaťu to najlepšie a podporte jeho správny vývin vďaka výživnej kombinácii 13 vitamínov (A, D3, E, K1, B1, B2, B3, B5, B6, B9, H, B12, C) vo forme žuvacích tabliet doplnených o extrakt z kurkumy pre maximálne posilnenie.

13 vitamínov pre podporu imunity

Multivitamíny sú nevyhnutnou súčasťou nášho každodenného zdravia, no niekedy môže byť užívanie týchto tabliet náročné. Je známe, že deti nie vždy rady prehĺtajú tabletky a niektorí rodičia ich považujú za príliš veľké. S našimi žuvacími multivitamínmy pre deti sa však nemusíte ničoho obávať! Sú vhodné pre deti a ľahko sa prehĺtajú. Navyše sú bez umelých farbív alebo príchutí – len prírodné ingrediencie, ktoré si vaše deti zamilujú!

Prečo sú ZEREX vitamíny pre deti výbornou voľbou?

Ako deti rastú, je dôležité, aby získavali dostatok vitamínov a minerálov. Vitamíny sú dôležité pre ich rast a budovanie imunity, ktorá môže byť oslabená. Vďaka pravidelnému užívaniu vitamínov budú deti zdravé a odolné voči chorobám. Preto vám prinášame tie najlepšie vitamíny pre deti, vďaka ktorým bude budovanie imunity nielen zdravé ale i chutné. Multivitamíny ZEREX dodajú vašim deťom všetky potrebné vitamíny, ktoré skvele posilnia imunitu, funkciu psychiky ale tiež pozitívne prispejú k normálnej činnosti svalov a k udržaniu zdravých kostí.

  • Vitamíny B2, B3, B5, B6, B9, B12 sú nevyhnutné pre správne fungovanie základných funkcií tela a imunity. Pomáhajú udržiavať zdravý nervový system, zabezpečujú metabolizmus a vyživujú pokožku. Taktiež pomáhajú so sústredením a lepšou pozornosťou.
  • Vitamín C je jedným z najdôležitejších vitamínov, ktorý podporí imunitu a obranyschopnosť Vášho dieťaťa. Zvyšuje odolnosť voči infekciám, napomáha hojeniu rán a znižuje závažnosť bežného nachladnutia.
  • Vitamíny D3 a K1 sú veľmi dôležité najmä v prvých mesiacoch dieťaťa. Majú pozitívny vplyv nielen na zdravé udržanie stavu kostí, svalov a zubov ale sú tiež potrebné k normálnej funkcii imunitného systému.
  • Vitamín E má antioxidačné a pozitívne účinky na činnosť nervového systému a skvele posilňuje imunitu.
  • Extrakt z kurkumy má nielen protizápalový a antiseptický účinok ale tiež podporuje správne funkcie dýchacieho systému, kardiovaskulárneho systému a napomáha udržiavať normálny stav kĺbov.

Kedy je najvhodnejšie užívať multivitamíny?

Odporúčame užívať 1-2 želé kocky denne avšak pre lepšie a rýchlejšie vstrebanie vitamínov a minerálov odporúčame neprehĺtať. Vitamíny nie sú vhodné pre deti do 3 rokov.

Zerex Daily Gummy žuvacie tablety, príchuť pomaranč 120tbl - parametre produktu

KategóriaTablety

Zerex Daily Gummy žuvacie tablety, príchuť pomaranč 120tbl - história ceny a dostupnosti

Zerex Daily Gummy žuvacie tablety, príchuť pomaranč 120tbl - ďalšie zaujímavé produkty

Zerex Daily Gummy žuvacie tablety, príchuť pomaranč 120tbl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?