Zerex Beautylis Jelly gumoví medvedíkovia, príchuť jahoda 60ks

Zerex Beautylis Jelly gumoví medvedíkovia, príchuť jahoda 60ks

Zerex Beautylis Jelly gumoví medvedíkovia, príchuť jahoda 60ks

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 18,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zerex Beautylis Jelly gumoví medvedíkovia, príchuť jahoda 60ks - popis produktu

Každá žena túži po krásnych, zdravých vlasoch, pevných nechtoch a pružnej pokožke. Bezlepkové gumové medvedíky sú špeciálne navrhnuté tak, aby obsahovali komplex 14 dokonale sa dopĺňajúcich vitamínov a minerálov zameraných na podporu rastu a posilnenia kvality vlasov, pružnosti pokožky a pevnosti nechtov. Vyberte si vyváženú kombináciu vitamínov a minerálov, ktorými podporíte svoje telo a ešte si aj pochutnáte.

Výživový doplnok pre posilnenie vlasov, nechtov a pokožky

Čo je lepšie ako mať lesklé, zdravé vlasy, jemnú, bezchybnú pokožku a pevné, nelámajúce sa nechty? Predsa mať to všetko! A nemusíte kvôli tomu ani meniť stravu. ZEREX Gumové medvedíky sú ideálnou voľbou, pretože ich môžete užívať spolu s akýmikoľvek doplnkami, ktoré už užívate alebo jednoducho samostatne. Vitamíny totiž zohrávajú dôležitú úlohu v zdraví vašich vlasov, nechtov a pokožky avšak množstvo ľudí neprijíma dostatok vitamínov len zo stravy aby optimálne podporili svoje zdravie. Práve preto máme pre vás vitamíny určené špeciálne na podporu rastu vlasov, pevnejších nechtov a jemnejšej pokožky.

14 účinných vitamínov a minerálov, vďaka ktorým získate vlasy, nechty a pokožku po akej ste vždy túžili

Komplexná výživa pre vlasy, nechty a pleť vo forme gumových medvedíkov obsahuje až 14 aktívnych, účinných látok vo forme vitamínov a minerálov. Poďme sa s nimi bližšie zoznámiť:

  • Kolagén je základnou stavebnou zložkou, ktorej hlavnou úlohou je pôsobiť ako spojivo buniek. Podporuje rast vlasov, nechtov ale tiež pozitívne vplýva na redukciu vrások. V kombinácii s vitamínmi A, B5, B6, B9, B12, C, D3 a E prispieva k pružnosti a pevnosti pokožky, má pozitívny vplyv na pokožku hlavy a v neposlednom rade urýchľuje rast nechtov a zvyšuje ich pevnosť.
  • Zinok je nielen prospešný pre naše zdravie ale i krásu. Tento minerál má doslova sťahujúce účinky a dokáže tak zabrániť ochabnutiu kože a čiastočne i starnutiu pleti. Navyše vás ochráni pred UV žiarením a je dokonalým pomocníkom pri boji s akné. Zinok oceníte nielen vy, ale aj vaša pleť.
  • Selén je jedným z najdôležitejších minerálov, ktorý pomáha pri stimulácii vlasových folikulov s cieľom podporiť nový a zdravý rast vlasov. Zároveň podporuje prirodzenú pevnosť a pružnosť nechtov a vyživuje nechtové lôžka a kožu okolo nechtov.

Kedy je najvhodnejšie užívať ZEREX gumové vitamíny?

Odporúčame užívať jedného medvedíka 1 – 2x denne. Nechajte voľne rozpustiť v ústach. Výhodou ZEREX gumových medvedíkov je aj to, že ich môžete užívať spoločne s inými kapsulami či kolagénom, čo ešte viac podporí rast vlasov, nechtov a prispeje k zdravšej a krajšej pokožke. Môžete ich užívať aj v období tehotenstva či dojčenia avšak odporúčame vám konzultáciu s vašim lekárom.

Zerex Beautylis Jelly gumoví medvedíkovia, príchuť jahoda 60ks - história ceny a dostupnosti

Zerex Beautylis Jelly gumoví medvedíkovia, príchuť jahoda 60ks - ďalšie zaujímavé produkty

Zerex Beautylis Jelly gumoví medvedíkovia, príchuť jahoda 60ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?