Khaki vysoké semišové Chelsea čižmy na zips - 39

Khaki vysoké semišové Chelsea čižmy na zips - 39

Khaki vysoké semišové Chelsea čižmy na zips - 39

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Khaki vysoké semišové Chelsea čižmy na zips - 39 - popis produktu

Tieto nádherné khaki-zelené semišové čižmy pre dámy majú vysoký blokový podpätok a platformu so zárezmi. Sú vyrobené z materiálu, ktorý sa podobá na semiš. Na ochranu topánok sú čižmy zateplené. Navyše, pätová časť je posilnená. Zapínanie sa nachádza na boku zvršku. Tento štýlový dizajn je ideálny pre jeseň a zaujme oko v mnohých jesenných outfitoch! Pri výbere správnej veľkosti vás usmerní tabuľka veľkostí.36-23,5/37-24/38-24,5/39-25,5/40-26/41-26,5cmVEĽKOSTNÁ TABUĽKA36-23,5/37-24/38-24,5/39-25,5/40-26/41-26,5cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, VINCEZA, je vyrobený vo veľkosti 39, vo farebnej verzii khaki, zelená.

Produkt Khaki vysoké semišové Chelsea čižmy na zips - 39 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Členková obuv od značky Rouzit, VINCEZA vo veľkosti 39, vo farebnej verzii khaki, zelená.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Rouzit, VINCEZA, je vyrobený vo veľkosti 39, farebný variant je khaki, zelená.

Khaki vysoké semišové Chelsea čižmy na zips - 39 - parametre produktu

Veľkosť39
Farbakhaki
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbazelená
Vonkajší materiálekologická semišová koža
Zapínaniezips
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzordvojfarebný
Zateplenieáno
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vnútorný materiálobuvnícky filc
Výška podpätku / platformy7,5 cm
KategóriaZelenina, Dámska obuv, Topánky, Členková obuv, Čižmy, Dámske topánky, Členkové topánky, Obuv na platforme, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaRouzit, VINCEZA
Veľkosť39
Farbakhaki, zelená

Khaki vysoké semišové Chelsea čižmy na zips - 39 - história ceny a dostupnosti

Khaki vysoké semišové Chelsea čižmy na zips - 39 - ďalšie zaujímavé produkty

Khaki vysoké semišové Chelsea čižmy na zips - 39 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?