Zelené členkové čižmy z eko semišu so zipsom - 36

Zelené členkové čižmy z eko semišu so zipsom - 36

Zelené členkové čižmy z eko semišu so zipsom - 36

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zelené členkové čižmy z eko semišu so zipsom - 36 - popis produktu

Ponúkame vám luxusné tmavozelené členkové čižmy so zipsom. Tieto čižmy sú vyrobené z kvalitného eko semišu, čo zaručuje ich dlhotrvajúcu kvalitu. Majú vysoký podpätok, ktorý vás zvýši a pridá vám sebavedomie. Tento model má zaoblenú špičku a zips umiestnený na boku, čo dodáva čižmám štýlový a moderný vzhľad.Pre vašu pohodlnosť sú tieto čižmy zateplené dekou na topánky, čo zabezpečuje, že nebudete mať chladné nohy. Okrem toho majú prídavný zips na vonkajšej strane topánky, ktorý sa však neotvára a je len estetický, čím sa zaručuje bezpečnosť a stabilitu pri chôdzi.Tieto členkové čižmy sú ideálnou voľbou pre váš jesenný outfit. Ich extravagantný dizajn a vysoký opätkový podpätok vytvárajú dokonalú kombináciu, ktorá pritiahne pozornosť všade, kam pôjdete. Buďte unikátna a sebavedomá s týmito čižmami!Nezmeškajte šancu mať jedinečný kúsok vo vašom šatníku. Kúpte si tieto čižmy ešte dnes a budete mať garantovaný štýlový vzhľad! Ak vám nie ste istá svojou veľkosťou, odporúčame sa riVEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Zelené členkové čižmy z eko semišu so zipsom - 36 patrí do skupiny produktov Dámske čižmy od značky Erynn, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 36, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Členkové čižmy, vyrába ho značka Erynn, Rouzit vo veľkosti 36, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho v e-shope Rouzit.sk.

Zelené členkové čižmy z eko semišu so zipsom - 36 - parametre produktu

Veľkosť36
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
Vnútorný materiálObuvnícky filc
Výška podpätku / platformy6,5 cm / 1,5 cm
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbazelená
Vonkajší materiálEkologická semišová koža
Zapínaniezips
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzordvojfarebný
Zateplenieáno
KategóriaZelenina, Čižmy, Dámske čižmy, Členkové čižmy
ZnačkaErynn, Rouzit
Veľkosť36
Farbazelená
E-shopRouzit.sk

Zelené členkové čižmy z eko semišu so zipsom - 36 - história ceny a dostupnosti

Zelené členkové čižmy z eko semišu so zipsom - 36 - ďalšie zaujímavé produkty

Zelené členkové čižmy z eko semišu so zipsom - 36 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?