Závesný držiak na odpadkové vrecia Innovagoods 0986

Závesný držiak na odpadkové vrecia Innovagoods 0986

Závesný držiak na odpadkové vrecia Innovagoods 0986

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesný držiak na odpadkové vrecia Innovagoods 0986 - popis produktu

Získajte nový držiak na odpadkové vrecia InnovaGoods Home Houseware a objavte výhody tohto skvelého vynálezu! Pomôže Vám ľahko a pohodlne držať vrecia na odpadkové koše pripevnené k zásuvkám a skrinkám v kuchyni, vďaka čomu je oveľa ľahšie odpratať odpad. Vyrobené z moderného a funkčného dizajnu PPC. Jednoduché použitie a zavesenie na okraj zásuviek a skríň (max. šírka cca: 2 cm)Parametre:Vyrobené z PPModerný a funkčný dizajnRozmery: 22 x 3 x 12 cmJednoduché použitie a zavesenie na okraj zásuviek a skríň (max. Šírka cca: 2 cm)Balenie v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina, ruština a lotyšský jazyk)V0100986

Produkt Závesný držiak na odpadkové vrecia Innovagoods 0986 patrí do skupiny produktov Odpadkové koše, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Závesný držiak na odpadkové vrecia Innovagoods 0986 - parametre produktu

Závesný držiak na odpadkové vrecia Innovagoods 0986 - história ceny a dostupnosti

Závesný držiak na odpadkové vrecia Innovagoods 0986 - ďalšie zaujímavé produkty

Závesný držiak na odpadkové vrecia Innovagoods 0986 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?