Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus hnedé #9046745

Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus hnedé #9046745

Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus hnedé #9046745

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus hnedé - popis produktu

Hľadáte pohodlné, moderné a dizajnovo zaujímavé kreslo, ktoré by sa hodilo doma aj na záhrade? Ak áno, potom by vás mohlo zaujímať naše závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus. Ide o závesné kreslo v tvare vajíčka, ktoré kombinuje inovatívne prvky s prvotriednym spracovaním, vďaka čomu sa stane skvelým doplnkom vášho záhradného kútika alebo elegantným kúskom do obývačky. So závesným kreslom Houseland Lixus si môžete vychutnať relaxáciu a hojdanie, ako keby ste sedeli v hojdačke. Elegantná okrúhla základňa poskytuje stabilitu a zabraňuje prevráteniu kresla. Kovová konštrukcia s čiernou práškovou farbou zaručuje nielen odolnosť, ale aj moderný vzhľad, ktorý sa ľahko kombinuje s ostatným nábytkom. Vďaka skladaciemu rámu a samotnému vajíčku sa kreslo ľahko prenáša a skladuje, čo oceníte, keď ho budete potrebovať premiestniť alebo uskladniť. Pohodlný kôš je vypletený špeciálnym bavlneným povrazom v teplej hnedej farbe, ktorý dodáva priestoru príjemný akcent. Súčasťou balenia je aj mäkký čierny vankúš s bavlnenou výplňou, ktorý zabezpečí maximálne pohodlie pri sedení. Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus nie je len kreslo, je to štýlový prvok, ktorý zvýši príťažlivosť vášho priestoru a vnesie doň jedinečný nádych pohodlia a moderného dizajnu. Špecifikácia produktu: Moderný vzhľad Skladací rám aj košík Jednoduchá manipulácia Kvalitné prevedenie Vnútorné aj vonkajšie použitie Druh: Vajíčka, Hloubka koše: 65 cm, Hmotnost polštáře: 1,2 kg, Materiál polštáře: Polyester, Materiál základny: Kov, Nosnost: 130 kg, Použití: Interiér, Exteriér, Průměr základny: 103 cm, Šířka koše: 90 cm, Typ: Se stojanem, Výplň polštáře: Bavlna, Výška koše: 110 cm, Výška základny: 195 cm

Produkt Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus hnedé #9046745 patrí do skupiny produktov Hojdacie kreslá, je v ponuke značky Houseland, farebné prevedenie je hnedá v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Závesné kreslá, patrí pod značku Houseland, farebné prevedenie je hnedá, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus hnedé - parametre produktu

Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus hnedé - história ceny a dostupnosti

Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus hnedé - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné hojdacie kreslo Houseland Lixus hnedé - ako nakúpiť najvýhodnejšie?