Závesná lampa VARNA Candellux 3

Závesná lampa VARNA Candellux 3

Závesná lampa VARNA Candellux 3

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesná lampa VARNA Candellux 3 - popis produktu

Závesná lampa VARNA je vynikajúcim príkladom industriálneho štýlu, známeho aj ako loftový. Tienidlo lampy je vyrobené z prírodného lepeného dreva, ktoré pridáva príjemnú atmosféru a dodáva jej rustikálny vzhľad. Kovové prvky na tienidle dodávajú zaujímavé detaily a kontrast. Jednou z výhod je variabilná výška. Môžete ju nastaviť podľa svojich potrieb zatiahnutím za kábel a jeho umiestnením do obloženia stropu. Lampa je vybavená závitom E27, ktorý je kompatibilný aj s úspornými LED žiarovkami. Žiarovka nie je súčasťou dodávky. Farba:čierna / hnedá Materiál:kov / drevo Celkové rozmery:šírka: 25 / 60 / 90 cmhĺbka: 20 cmdĺžka: 100 cm Varianty:1 x tienidlo 3 x tienidlo5 x tienidlo Výber typu lampy zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. závit pre žiarovku: E27napätie: 230V/50Hz Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Varné dosky, patrí pod značku Candellux Lighting, farebná verzia je hnedá, materiálové zloženie DTD doska v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Závesná lampa VARNA Candellux 3 - parametre produktu

FARBAČierna
FARBAHnedá
ŠTÝLŠkandinávsky
ŠTÝLVidiecky
ŠTÝLIndustriálny
ŠTÝLModerný
ŠTÝLRustikálny
TVARObdĺžnikový
MATERIÁLKov
MATERIÁLDTD doska
ŠÍRKA60 cm
ŠÍRKA90 cm
ŠÍRKA25 cm
VÝŠKA25 cm
HĹBKA20 cm
ZÁVIT PRE ŽIAROVKUE27
TYP LAMPYZávesná
DĹŽKA100 cm
POČET TIENIDIEL3
Hmotnosť1500.000g
KategóriaOsvetlenie, Lampy, Varné dosky
ZnačkaCandellux Lighting
Farbahnedá
MateriálDTD doska
E-shopInpostele.sk

Závesná lampa VARNA Candellux 3 - história ceny a dostupnosti

Závesná lampa VARNA Candellux 3 - ďalšie zaujímavé produkty

Závesná lampa VARNA Candellux 3 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?