Závesná lampa FRAME 3xE27 Čierna

Závesná lampa FRAME 3xE27 Čierna

Závesná lampa FRAME 3xE27 Čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesná lampa FRAME 3xE27 Čierna - popis produktu

Moderné a minimalistické závesné svietidlo FRAME. Jeho konštrukcia je kompletne vyrobená z kovu čo prispieva k čistému a minimalistickému vzhľadu. Drevený doplnok dáva svietidlu zaujímavý kontrast a pridáva do priestoru prírodné prvky. Vďaka svojmu jednoduchému a čistému dizajnu sa závesné svietidlo hodí do rôznych priestorov, ako sú obývacie izby, jedálne, spálne alebo kancelárie. Žiarovka nie je súčasťou dodávky. Farba:biela / hnedáčierna / hnedámodrá / hnedá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:kov / drevo Rozmery:šírka: 70 cmhĺbka: 6 cmvýška: 110 cm závit pre žiarovku: E27napätie: 230V/50Hz Hmotnosť:1 kg Dodávané v demonte.,Moderné a minimalistické závesné svietidlo FRAME. Jeho konštrukcia je kompletne vyrobená z kovu čo prispieva k čistému a minimalistickému vzhľadu. Drevený doplnok dáva svietidlu zaujímavý kontrast a pridáva do priestoru prírodné prvky. Vďaka svojmu jednoduchému a čistému dizajnu sa závesné svietidlo hodí do rôznych priestorov, ako sú obývacie izby, jedálne, spálne alebo kancelárie. Žiarovka nie je súčasťou dodávky. Farba:biela / hnedáčierna / hnedámodrá / hnedá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:kov / drevo Rozmery:šírka: 70 cmhĺbka: 6 cmvýška: 110 cm závit pre žiarovku: E27napätie: 230V/50Hz Hmotnosť:1 kg Dodávané v demonte.

Produkt Závesná lampa FRAME 3xE27 Čierna patrí do skupiny produktov Stropné svetlá, je v ponuke značky Candellux Lighting v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Závesné svetlá, patrí pod značku Candellux Lighting, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Závesná lampa FRAME 3xE27 Čierna - parametre produktu

Závesná lampa FRAME 3xE27 Čierna - história ceny a dostupnosti

Závesná lampa FRAME 3xE27 Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Závesná lampa FRAME 3xE27 Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?