Zatvárací nôž Z400 G10 Liner Lock ANV® – Sivá čepeľ – Stone Wash (Farba: Piesková, Varianta: Sivá čepeľ – Stone Wash)

Zatvárací nôž Z400 G10 Liner Lock ANV® – Sivá čepeľ – Stone Wash (Farba: Piesková, Varianta: Sivá čepeľ – Stone Wash)

Zatvárací nôž Z400 G10 Liner Lock ANV® – Sivá čepeľ – Stone Wash (Farba: Piesková, Varianta: Sivá čepeľ – Stone Wash)

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 148 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zatvárací nôž Z400 G10 Liner Lock ANV® – Sivá čepeľ – Stone Wash (Farba: Piesková, Varianta: Sivá čepeľ – Stone Wash) - popis produktu

Netradičný dizajn

Zatvárací nôž Z400 G10 Liner Lock ANV® vás oslní netradičným tvarom a vysokou kvalitou, ktorá je vlastná českému výrobcovi Acta non verba. Čepeľ noža je vyvedená v štýle dýky a je vyrobená z vysoko kvalitnej ocele Sleipner.

Rýchle a jednoduché otváranie

Otváranie noža je riešené pomocou flippera, ktorý zaisťuje rýchle a jednoduché otváranie čepele. Flipper zároveň slúži ako dvojitá záštita. Rukoväť noža je vyrobená z vysoko odolného kompozitu G10. Črienky sú navyše vylepšené o protišmykovú povrchovú úpravu, ktorá bráni vykĺznutiu noža v daždi, vode alebo blate.

Praktický a bezpečný dizajn

Pohodlné a bezpečné nosenie zaisťuje deep carry klip, vďaka ktorému môžete nôž zaháknuť za okraj vrecka alebo upevniť za opasok. Ochranu pred nechceným zatvorením noža má na starosti bezpečnostná poistka Liner Lock. Poistka je veľmi spoľahlivá a máte vďaka nej istotu, že sa čepeľ nechtiac neuvoľní ani pri hrubšej manipulácii s nožom. Ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú netradičný a vysoko odolný zatvárací nôž s praktickým otváraním čepele.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • precízne spracovanie
  • kvalitná oceľ Sleipner
  • dýkovité ostrie
  • otváranie pomocou flippera
  • dvojitá záštita
  • protišmyková povrchová úprava
  • črienky z kompozitu G10
  • deep carry klip pre upevnenie
  • bezpečnostná poistka Liner Lock

Zatvárací nôž Z400 G10 Liner Lock ANV® – Sivá čepeľ – Stone Wash (Farba: Piesková, Varianta: Sivá čepeľ – Stone Wash) - história ceny a dostupnosti

Zatvárací nôž Z400 G10 Liner Lock ANV® – Sivá čepeľ – Stone Wash (Farba: Piesková, Varianta: Sivá čepeľ – Stone Wash) - ďalšie zaujímavé produkty

Zatvárací nôž Z400 G10 Liner Lock ANV® – Sivá čepeľ – Stone Wash (Farba: Piesková, Varianta: Sivá čepeľ – Stone Wash) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?