Zatvárací nôž RESCUE Mil-Tec® s kombinovaným ostrím - čierny – Čierna (Farba: Čierna) #5805027

Zatvárací nôž RESCUE Mil-Tec® s kombinovaným ostrím - čierny – Čierna (Farba: Čierna) #5805027

Zatvárací nôž RESCUE Mil-Tec® s kombinovaným ostrím - čierny – Čierna (Farba: Čierna) #5805027

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zatvárací nôž RESCUE Mil-Tec® s kombinovaným ostrím - čierny – Čierna (Farba: Čierna) - popis produktu

Zatvárací nôž Mil-Tec RESCUE s kombinovaným ostrím si nájde využitie primárne u záchranárov a civilistov, ktorí pri sebe chcú mať kvalitný záchranný nôž pre prípad núdze. Ostrie je designované tak, aby bolo maximálne efektívne pri rezaní vláknitých materiálov. Ľahko tak prereže bezpečnostné pásy v prípade autonehody pod.

Multifunkčná čepeľ

Clip point čepeľ noža je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá má dlhú životnosť a nie je náročná na údržbu. Čepeľ je doplnená o taktickú povrchovú úpravu, ktorá eliminuje nežiaduce odlesky a zabraňuje korózii. Dolná časť čepele je vyvedená v plytký oblúk, ktorý obsahuje rad ostrých zúbkov. Vďaka tejto konštrukcii nôž dokáže veľmi ľahko rezať aj veľmi pevné vláknité materiály. Funkciu využijete v situáciách, kedy je nutné rýchlo prerezať remene, povrazy, oblečenie alebo bezpečnostné pásy.

Bezpečná a pohodlná črienka

Črienka je ergonomická a je doplnená o žliabky na prsty, vďaka ktorým črienka zaisťuje bezpečný a komfortný úchop noža. Zároveň je koniec rukoväte vyvedený smerom dole, takže zabraňuje nožu, aby pri práci vykĺzol z ruky. Tvar črienky chráni prsty užívateľa pred prípadným skĺznutím prstov na čepeľ.

Kompaktný a spoľahlivý

Nôž je zatvárací, takže je veľmi skladný a bezpečný. Pre ľahké otvorenie noža je čepeľ doplnená o obojstranný tŕň, vďaka ktorému nie je problém otvoriť nôž jednou rukou. Zatvárací systém je vylepšený o oceľovú vnútornú poistku Liner-Lock, ktorá zabraňuje nechcenému zatvoreniu noža v prípade, že ho práve používate.

Užitočné záchranné nástroje

Koniec rukoväte obsahuje kovový hrot. Ten slúži k ľahkému rozbitiu skla. Okrem hrotu je rukoväť doplnená o otvor pre pripevnenie šnúry. Nôž si tak môžete zabezpečiť pred stratou alebo si ho pripevniť na vybavenie. Zahnutá časť konca rukoväte v sebe skrýva praktický rezač na úzke šnúry alebo plastové sťahovacie pásky.  Vzhľad nože dotvára záchranársky znak, ktorý odkazuje k primárnemu určeniu noža. Nôž je doplnený o odnímateľný klip pre uchytenie na opasku.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • čepeľ typu clip point
  • nerezová oceľ
  • spoľahlivý zatvárací systém
  • tŕň pre otvorenie jednou rukou
  • ergonomická črienka
  • hrot pre rozbitie skla
  • skrytý rezač
  • poistka Liner-Lock
  • otvor pre pripevnenie šnúry
  • ochrana proti vykĺznutiu
  • úprava proti hrdzaveniu
  • rezač na vláknité materiály

Zatvárací nôž RESCUE Mil-Tec® s kombinovaným ostrím - čierny – Čierna (Farba: Čierna) - parametre produktu

Zatvárací nôž RESCUE Mil-Tec® s kombinovaným ostrím - čierny – Čierna (Farba: Čierna) - história ceny a dostupnosti

Zatvárací nôž RESCUE Mil-Tec® s kombinovaným ostrím - čierny – Čierna (Farba: Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Zatvárací nôž RESCUE Mil-Tec® s kombinovaným ostrím - čierny – Čierna (Farba: Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?