Zatvárací brúsny kameň Lansky® Double Diamond Paddle - Coarse + Fine

Zatvárací brúsny kameň Lansky® Double Diamond Paddle - Coarse + Fine

Zatvárací brúsny kameň Lansky® Double Diamond Paddle - Coarse + Fine

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zatvárací brúsny kameň Lansky® Double Diamond Paddle - Coarse + Fine - popis produktu

Brúsny kameň sa jednoducho zloží do ergonomickej nylonové rukoväte, ktorá ho chráni a uľahčuje jeho prenášanie. Kameň s diamantovým povrchom je obojstranný, na jednej strane má brúsik hrubú zrnitosť 120 a na strane druhej strednú zrnitosť 600. Brúsik naostrí rovné ostrie noža a mnoho ďalších nástrojov. Diamant je, ako je známe, najviac na stupnici tvrdosti minerálov, a práve preto je ideálnym brusivom pre rýchle obnovenie a údržbu všetkých nástrojov a nožov. Diamond Paddle je teda ideálny do každej dielne. A nielen tam - práve ste našli spôsob, ako si kdekoľvek ľahko naostriť svoj nôž  či iný nástroj, napríklad sekeru . Nestojíte o to, ťahať všade so sebou brúsnu sadu ? Tento zatvárací brúsik zastane prácu najrôznejších sád brúsikov a vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti ho uložený vo vrecku či inde ani nepocítite.

Pokyny na použitie

Krok 1 - začnite otvorením oboch plastových rukovätí Krok 2 - držte rukoväte pevne v jednej ruke a nôž v druhej Krok 3 - zistite si uhol ostria, ktoré sa chystáte nabrúsiť; umiestnite čepeľ na brúsik a plynulým ťahom dole ostrite (ako by ste chceli od brúska odrezať tenkú vrstvu); zachovávajte rovnaký uhol a vyvíjajte ľahký tlak; udržanie konzistentného uhla je potrebné na dosiahnutie najlepších výsledkov Krok 4 - urobte cca 3 až 4 ťahy a potom nôž otočte a postup opakujte na druhej strane ostria; všetko opakujte, kým nie je čepeľ ostrá

Upozornenie: Nikdy nepoužívajte brúsny olej na diamantové brúsky, pretože by mohol upchať póry diamantového povrchu, čo by malo za následok hladký povrch brúsku a teda jeho nefunkčnosť. Čistite brúsik vodou a hobliny utrite pomocou handry nepúšťajúcej chlpy. Brousek by mal byť pred ďalším použitím úplne suchý.

Dôležité: Predtým, než začnete používať brúsik, prečítajte si pokyny. Neponáhľajte a venujte pozornosť tomu, čo robíte. Ostrenie nožov je už z podstaty nebezpečnou činnosťou - ak používate tento brúsik správne, nemôže vám ublížiť, ale neopatrné zaobchádzanie s nožom môže.

Hmotnosť 105 g
Materiál Nylon; Diamant (brúsny povrch)

 

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • diamantový obojstranný brúsny kameň
  • hrubá zrnitosť 120 / stredná zrnitosť 600
  • skladací - jednoducho sa zloží do ergonomickej nylonovej rukoväte
  • pre rovné ostrie
  • ideálny do každej dielne
  • kompaktný a ľahký
  • rozmery brúsnej plochy: cca 9,2 cm x 2,1 cm
  • hmotnosť: cca 105 g
  • vyrobené v USA

Tento produkt sa nachádza v kategórii Brúsky na nože, je v ponuke značky Lansky® v ponuke e-shopu Top-ArmyShop.sk.

Zatvárací brúsny kameň Lansky® Double Diamond Paddle - Coarse + Fine - parametre produktu

Zatvárací brúsny kameň Lansky® Double Diamond Paddle - Coarse + Fine - história ceny a dostupnosti

Zatvárací brúsny kameň Lansky® Double Diamond Paddle - Coarse + Fine - ďalšie zaujímavé produkty

Zatvárací brúsny kameň Lansky® Double Diamond Paddle - Coarse + Fine - ako nakúpiť najvýhodnejšie?